Με το βλέμμα στη Μποτοσάνι

Ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκληρώνει την Τρίτη την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το δεύτερο και τελευταίο, επί αυστριακού εδάφους, φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Μποτοσάνι. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports4HD.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκληρώνει την Τρίτη την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το δεύτερο και τελευταίο, επί αυστριακού εδάφους, φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Μποτοσάνι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος Ρουμανίας, την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports4HD. Να σημειωθεί πως η Μποτοσάνι απέκτησε τον Αρη Σοϊλέδη από τον ΑΟΚ.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης που είχε διάρκεια 2,5 ώρες, ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε και πάλι στο κομμάτι της τακτικής. Στο δίτερμα στα τρία τέταρτα του γηπέδου δοκίμασε δύο ενδεκάδες. Στη μία είχε σε σύστημα 4-2-3-1 τους Γιαννιώτη – Μασούρα, Σισέ, Νικολάου, Τσιμίκα – Ρομαό, Ανδρούτσο – Πάρντο, Μάριν, Χριστοδουλόπουλο (ως αριστερό εξτρέμ) – Γκερέρο. Στην άλλη ενδεκάδα, επίσης σε 4-2-3-1 χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Ενγκελς, Σάλιακα – Καμαρά, Μπουχαλάκη – Φετφατζίδη, Φορτούνη, Βρουσάι – Τζούρτζεβιτς. Στη συνέχεια του διπλού έπαιξαν και οι Μανθάτης, Μάνος, Ευαγγέλου, Βέργος, Σκαφίδας και Καράδαης. Δύο εξαιρετικά γκολ πέτυχε ο Μάρκο Μάριν, ενώ σκόραραν και οι Μανθάτης και Βέργος. 

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος της προπόνησης, ο Νικήτας Νικόλης συγκρούστηκε στον αέρα με τον Γιάννη Μασούρα. Κτύπησαν κεφάλι με κεφάλι. Ο 16χρονος αριστερός μπακ εξετάστηκε αμέσως από το γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Μασούρας έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.
Μέρος του προγράμματος έκανε ο Κούτρης, ο οποίος καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο τον περασμένο Μάιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.