Κάκιστο ξεκίνημα, εξαιρετικό “photo finish” από τον Περ!

Ο Μπενουά Περ μπορεί να έκανε ένα κάκιστο ξεκίνημα κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ χάνοντας το πρώτο σετ με 6-0 αλλά στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό του και έφτασε στη νίκη με 3-1 σετ κόντρα τον Καναδό.

Ο Μπενουά Περ μπορεί να έκανε ένα κάκιστο ξεκίνημα κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ χάνοντας το πρώτο σετ με 6-0 αλλά στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό του και έφτασε  στη νίκη με 3-1 σετ κόντρα τον Καναδό.

Ο Ντένις Σαποβάλοφ μπήκε σαν σίφουνας στην αναμέτρηση καθώς κατάφερε μόλις σε 19 λεπτά να κατακτήσει το πρώτο σετ με bagel,  χωρίς να χάσει δηλαδή ούτε ένα γκέιμ. Ο 19χρονος Καναδός επέβαλε πλήρως το ρυθμό του και δεν απειλήθηκε ούτε στο ελάχιστο με αποτέλεσμα μετά από 19 λεπτά να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-0. 

Στο δεύτερο σετ ο Περ μπήκε πιο δυνατά και ανέβασε την απόδοσή του με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Μάλιστα, ο Γάλλος κατάφερε να φτάσει στο πρώτο δικό του μπρέικ στον αγώνα, στο τρίτο γκέιμ με αποτέλεσμα να φτάσει στο 3-1 και να αποκτήσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Ο Σαποβάλοφ είχε χάσει τη συγκέντρωσή του σε αυτό το σημείο του αγώνα με αποτέλεσμα ο Περ να φτάσει στην ισοφάριση των σετ με 6-2. 

Στο τρίτο σετ το παιχνίδι ήταν άκρως ανταγωνιστικό με τους δύο τενίστες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Ωστόσο, ο Σαποβάλοφ έχασε τη συγκέντρωσή του καθώς εκνευρίστηκε τόσο με κάποιους θεατές όσο και με κάποιες αποφάσεις του διαιτητή με αποτέλεσμα ο Περ να φτάσει πρώτος σε μπρέικ και στην κατάκτηση του σετ με 6-4.

Το τέταρτο σετ ηταν μακράν το πιο αμφίρροπο με τους δυο αθλητές να κρατούν τα σερβίς τους και να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους αλλά τελικά αυτό οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Περ κατάφερε να βγει νικητής αποδεικνύοντας πως η εμπειρία κατάφερε να νικήσει την φρεσκάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.