Μανωλάς: «Δε τους φοβόμαστε»

Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως η Ρόμα δε φοβάται κανέναν αντίπαλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πως είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του.

Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως η Ρόμα δε φοβάται κανέναν αντίπαλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πως είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε πως είναι χαρούμενος που έμεινε τελικά στους Ρωμαίους και τόνισε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους νέους παίκτες να προσαρμοστούν στην ομάδα.

Αρχικά, ο Μανωλάς δήλωσε: «Έχουμε ένα καλό σύνολο και θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά. Είναι θετικό ότι παρέμεινε ο ίδιος προπονητής (σ.σ. Ντι Φραντσέσκο) και γι’ αυτό αισιοδοξώ πως θα τα πάμε ακόμη καλύτερα φέτος. Ελπίζω να βελτιωθώ κι εγώ προσωπικά, πάντα πρέπει να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος, ακόμη κι αν είσαι ο Ρονάλντο ή ο Μέσι».

Στη συνέχεια τόνισε για τη στήριξη των φιλάθλων προς το πρόσωπό του: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα από τους φιλάθλους και τους ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, υπέγραψα πέρσι νέο συμβόλαιο και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω και τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν, γιατί η Ρόμα δεν είναι εύκολη ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους στόχους των «τζιαλορόσι» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Θέλουμε να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Δεν φοβόμαστε κανέναν, ειδικά όταν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Οι ανταγωνιστές μας έχουν ενισχυθεί. Η Γιουβέντους είναι πάντα… Γιουβέντους, η Ίντερ έχει κάνει καλές μεταγραφές όπως κι εμείς, ενώ υπάρχει και η Νάπολι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.