Για την τρίτη του σεζόν επιστρέφει το anime του “Bungo Stray Dogs”

Σε άγνωστη ημερομηνία.Επιστρέφουν οι χαρισματικοί ήρωες από τη σειρά "Bungo Stray Dogs" για τρίτη...

Σε άγνωστη ημερομηνία.

Επιστρέφουν οι χαρισματικοί ήρωες από τη σειρά “Bungo Stray Dogs” για τρίτη anime σεζόν, μετά από την επιτυχία που διέγραψαν οι δύο πρώτες και η πιο πρόσφατη ταινία.

Όπως αναφέρει το comicbook, μέσω ενός tweet από τον επίσημο λογαριασμό για τη σειρά, ο δημιουργός της, Kafka Asagiri, ευχαρίστησε το κοινό για την υποστήριξη στο manga, το anime και την ταινία, και για κάθε μελλοντική εξέλιξη του “Bungo Stray Dogs”, και ανακοίνωσε την επιστροφή των ηρώων για τρίτη σεζόν. Την ανακοίνωση συνόδευσε μια φωτογραφία με δύο φιγούρες που αντιπροσωπεύουν δύο βασικούς χαρακτήρες, τους Atsushi Nakajima και Osamu Dazai.

Η εικόνα που συνόδευε την ανακοίνωση.

Η σειρά που δημιουργήθηκε από τον Kafka Asagiri και σχεδιάστηκε από τον Sango Harukawa παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012, και έκτοτε είχε σταθερή εμφάνιση στο περιοδικό Young Ace του εκδοτικού οίκου Kadokawa Soten. Η σειρά περιλαμβάνει χαρακτήρες με υπερφυσικές ικανότητες και ανεξιχνίαστα μυστήρια. Η Armed Detective Agency είναι η υπεύθυνη ομάδα για την επίλυση αυτών των μυστηρίων, η οποία ταυτόχρονα φέρνει σε πέρας αποστολές που της αναθέτει η μαφία.

Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σειράς είναι τα ονόματα των χαρακτήρων, που συχνά αποτελούν αναφορά σε γνωστούς λογοτεχνικούς συγγραφείς όπως οι Edgar Allen Poe, Agatha Christie, Mark Twain, Akiko Yosano και Ryunosuke Akutagawa, του οποίου οι ιστορίες ενέπνευσαν τον σκηνοθέτη Akira Kurosawa.

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης, προβλήθηκε η ταινία “Bungo Stray Dogs: Dead Apple” από το Crunchyroll. Η ταινία ήταν σε παραγωγή του στούντιο BONES, το οποίο είναι υπεύθυνο και για την παραγωγή του anime, και σε σκηνοθεσία Takuya Igarashi. Ο Yoji Enokido επέστρεψε για να γράψει το σενάριο σε συνεργασία με τον Asagiri, και μαζί του τα περισσότερα μέλη του cast του anime. Η νέα προσθήκη ήταν ο Kazuya Nakai που δάνεισε τη φωνή του στον καινούργιο χαρακτήρα Shibusawa. Για τα σχέδια επέστρεψε και ο Nobuhiro Arai μαζί με τον Taku Iwasaki στη σύνθεση της μουσικής.

Περισσότερα για την ημερομηνία και την επίσημη σύνοψη της τρίτης σεζόν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.