«HECUBA»: Μια διασκευή της Εκάβης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το Stanford Repertory Theater (SRT) και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Rush Rehm, γιορτάζοντας την 20η επέτειο του Stanford Summer Repertory Theater, διοργανώνουν το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα Καλοκαιρινό Φεστιβάλ τους, με τίτλο: *«Nevertheless They Persisted». Η φετινή διοργάνωση, μεταξύ άλλων διεθνών δράσεων, περιλαμβάνει και την παρουσίαση της καινούργιας διασκευής της Εκάβης του Ευριπίδη στο...

Το Stanford Repertory Theater (SRT) και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Rush Rehm, γιορτάζοντας την 20η επέτειο του Stanford Summer Repertory Theater, διοργανώνουν το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα Καλοκαιρινό Φεστιβάλ τους, με τίτλο: *«Nevertheless They Persisted». Η φετινή διοργάνωση, μεταξύ άλλων διεθνών δράσεων, περιλαμβάνει και την παρουσίαση της καινούργιας διασκευής της Εκάβης του Ευριπίδη στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στις 7,8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Στον εμβληματικό ρόλο της Εκάβης πρωταγωνιστεί η πολυβραβευμένη αμερικανίδα ηθοποιός Courtney Walsh, κουβαλώντας στις αποσκευές της την εμπειρία 29 παραστάσεων με το SRT. Μαζί της ένα καστ Ελλήνων ηθοποιών για να ξαναζωντανέψουν την μεγάλη αυτή τραγωδία στον τόπο γέννησης της. 

Η «Εκάβη/Hecuba» είναι καρπός της συνέχειας της συνεργασίας του SRT με Έλληνες καλλιτέχνες και θέατρα που ξεκίνησε η καθηγήτρια Κατερίνα Ζαχαρία του Loyola Marymount University, και της παρουσίας των δράσεων του διάσημου αμερικανικού πανεπιστημίου στη χώρα μας. Για την παράσταση έγινε οντισιόν από τον Rush Rehm και την Κατερίνα Ζαχαρία και επιλέχτηκαν αγγλόφωνοι Έλληνες ηθοποιοί.

Διανομή

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.