“Είμαι παθιασμένος για να κερδίσω τα πάντα” (video)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Τσούμπα Ακπόμ δήλωσε ήδη "δεμένος" με τον κόσμο και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα κατακτήσει τρόπαια με τον Δικέφαλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Τσούμπα Ακπόμ δήλωσε ήδη “δεμένος” με τον κόσμο και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα κατακτήσει τρόπαια με τον Δικέφαλο.

«Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη ενέργεια στους φιλάθλους αλλά και σε όλο το σύλλογο και ένα καλό πλάνο για τα επόμενα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και έτοιμος να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Εχω κάνει τη δική μου έρευνα για τον σύλλογο. Πέρσι έπαιξα με τον Χαρίση και τον Κίτσιου στο Βέλγιο, είναι καλοί μου φίλοι και μου είπαν πολλά καλά λόγια για το σύλλογο και την πόλη. Μίλησα επίσης με τον Λούκας που έπαιξε εδώ και μου είπε πόσο αγάπησε την ομάδα και πως αν έρθω εδώ δεν θα θέλω να φύγω. Ακουσα μόνο θετικά πράγματα για τον ΠΑΟΚ».

Για την απόφασή του να ντυθεί στα ασπρόμαυρα τόνισε: «Είχα πολλές επιλογές στην Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλες χώρες, αλλά επέλεξα τον ΠΑΟΚ λόγω των οπαδών του. Είδα κατά τη διάρκεια της έρευνας μου ότι είναι πραγματικά φανατικοί. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ποδόσφαιρο για αυτούς, είναι όλη τους η ζωή! Είναι παθιασμένοι όπως είμαι και εγώ. Είμαι ανταγωνιστικός, παθιασμένος και θέλω να κερδίζω τα πάντα. Νομίζω ότι και εγώ και οι οπαδοί έχουμε ήδη συνδεθεί».

Για τους στόχους του: «Οι στόχοι μου είναι να πετύχω όσο πιο πολλά γίνεται με την ομάδα στην Ευρώπη. Να κερδίσουμε τρόπαια, να σκοράρω πολλά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να γίνει πιο δυνατή. Τα επόμενα χρόνια μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα πετυχημένοι και είμαι έτοιμος. 

Είμαι έτοιμος να μπω άμεσα στην ομάδα. Συνάντησα ήδη τους συμπαίκτες μου, τον πρόεδρο, συστήθηκα με τον προπονητή και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω να προπονούμαι και να παίξω αγώνες. Θέλω άμεσα να βοηθήσω την ομάδα.

Είμαι έτοιμος να δώσω το 110%. Είμαι έτοιμος να πολεμήσω, να βοηθήσω την ομάδα να γίνει πιο δυνατή και ακόμη πιο πετυχημένη. Πάμε όλοι μαζί!»

Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη σε βίντεο από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.