Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Streets of Rage 4

Επιστρέφοντας στους... δρόμους της οργήςΗ Dotemu, η οποία μας χάρισε το εξαιρετικό remake του...

Επιστρέφοντας στους… δρόμους της οργής

Η Dotemu, η οποία μας χάρισε το εξαιρετικό remake του Wonder Boy ΙΙΙ: The Dragon’s Trap, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Streets of Rage 4. To τέταρτο κεφάλαιο της σειράς αναπτύσσεται από τις Lizardcube (Wonder Boy: The Dragon’s Trap) και Guard Crush Games.

Θυμίζουμε ότι η σειρά Streets of Rage ξεκίνησε την θρυλική διαδρομή της στο Sega Mega Drive το 1991, χαρίζοντας μας ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- beat ’em up όλων των εποχών, το Streets of Rage 2. Όλα ανεξαιρέτως τα κεφάλαιά της μας χάρισαν μια αξιομνημόνευτη co-op εμπειρία και μας έκαναν να κολλήσουμε για ώρες μπροστά από τις οθόνες μας. Εξίσου αξιομνημόνευτη ήταν και η δουλειά του Yuzo Koshiro στην ηχητική επένδυση της σειράς, καθώς τα techno μουσικά θέματα της ακούγονται ευχάριστα ακόμη και σήμερα, 24 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Streets of Rage 3.

Την δεδομένη χρονική στιγμή οι πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας σχετικά με το Streets of Rage 4 είναι πραγματικά ελάχιστες, αφού δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια format θα διατεθεί. Άγνωστη είναι επίσης και η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι θα υποστηρίζει co-op και θα διαθέτει δύο τουλάχιστον playable χαρακτήρες, τον Axel και την Blaze. Επιπροσθέτως, το Streets of Rage 4 διαθέτει hand-drawn visuals έντονης κόμικ αισθητικής. Ο σχεδιασμός πάντως τόσο των χαρακτήρων, όσο και των εχθρών είναι παραπλήσιος με αυτόν που είχαμε συναντήσει στο παρελθόν.

Εσάς πως σας φαίνεται το Streets of Rage 4; Ανυπομονείτε για την κυκλοφορία του; Περιμένουμε τις απόψεις σας στα σχόλια.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.