Πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για τον Λιορίς (pics)

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής είχε συλληφθεί να οδηγεί έχοντας κάνει υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, κάτι που παραδέχθηκε κατά την ακρόαση της υπόθεσης σε δικαστήριο του Λονδίνου, το οποίο του αφαίρεσε το δίπλωμα για διάστημα 20 μηνών.

Ο Ούγκο Λιορίς, σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, οδηγούσε τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου έχοντας 80mg αλκοόλ στο αίμα του ενώ το όριο στην Αγγλία είναι 35mg. Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, δήλωσε ένοχος για την κατηγορία που του απήγγειλε το δικαστήριο του Γουέστμινστερ το πρωί της Τετάρτης (12/9), με την αίθουσα να κατακλύζεται από δημοσιογράφους και φωτοειδησεογράφους. 

Το δικαστήριο αποφάσισε την επιβολή προστιμού 50.000 λιρών και την αφαίρεση του διπλώματος για 20 μήνες. Συν τοις άλλοις, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, χρηματική ποινή υπάρχει κι από την Τότεναμ, η οποία δεν θα καταβάλει στο Γάλλο μισθούς δύο εβδομάδων -ήτοι 280.000 ευρώ- χωρίς πάντως να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

Υπενθυμίζεται πως μετά τον έλεγχο, οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής, όπου και κρατήθηκε επί 6 ώρες. Ο Λιορίς, ο οποίος υπερασπίζεται την εστία της Τότεναμ από το 2012, λίγο μετά το συμβάν, είχε ζητήσει συγγνώμη τονίζοντας πως «η οδήγηση έχοντας κάνει χρήση αλκοόλ είναι κάτι απαράδεκτο, αναλαμβάνω την ευθύνη, σίγουρα η συμπεριφορά μου δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.