Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Τούμπα

Το μεγάλο ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο γήπεδο της Τούμπας, δεσπόζει στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της τέταρτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, την Κυριακή (20:30 Novasports1HD).

Το μεγάλο ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο γήπεδο της Τούμπας, δεσπόζει στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της τέταρτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, την Κυριακή (20:30 Novasports1HD).

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ, με τις δυο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους, προς την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη 3-1 επί του ΟΦΗ στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν συντρίψει με 4-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, ενώ η Ένωση βρίσκεται στην τρίτη θέση με εννέα βαθμούς. Και οι δυο έχουν το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όμως οι «ασπρόμαυροι» είχαν ξεκινήσει με -2 το εφετινό πρωτάθλημα. 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό (19:00) και θέλει και αυτός να πανηγυρίσει την τέταρτη εφετινή του νίκη στο πρωτάθλημα. Αποφασισμένος για να πάρει βαθμούς ή βαθμό εμφανίζεται ο Λεβαδειακός. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη 3-1 επί της ΑΕΛ, ενώ οι Βοιωτοί είχαν γνωρίσει την ήττα 2-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην όγδοη θέση με τρεις βαθμούς, λόγω του -6 με το οποίο ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Τρεις βαθμούς έχει και ο Λεβαδειακός, ο οποίος βρίσκεται στην ενδέκατη θέση. 

Τέλος, στις 16:00 το πρόγραμμα θα ανοίξει ο αγώνα της Ξάνθης με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια. Οι γηπεδούχοι είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 1-1 με τον Παναιτωλικό εντός έδρας στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ηττηθεί 3-1 από τον ΠΑΟΚ, εντός έδρας. Η ακριτική ομάδα βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με δυο βαθμούς και ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στη 13η θέση οι Κρητικοί με ένα βαθμό, οι οποίοι επίσης ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-0
Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 1-0

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018
Ξάνθη-ΟΦΗ (16:00)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (19:00)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20:30 Novasports1HD)

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018
Παναιτωλικός-Λαμία (19:00)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30 Novasports1HD)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.