Αποφασισμένος για τη νίκη ο ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχει άλλη σκέψη πέρα από τη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τους παίκτες του «Δικέφαλου» του Βορρά να εμφανίζονται πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς (20:30 Novasports1HD).

Δεν υπάρχει άλλη σκέψη πέρα από τη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τους παίκτες του «Δικέφαλου» του Βορρά να εμφανίζονται πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς (20:30 Novasports1HD). Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν το τρίποντο στο συγκεκριμένο ματς για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι για να προσπεράσουν τους «κιτρινόμαυρους» στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς παρά το απόλυτο που έχουν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, βρίσκονται δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή, λόγω της τιμωρίας τους από την περσινή σεζόν (-2). 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει από τους παίκτες του πάθος στο ντέρμπι των «Δικεφάλων», προκειμένου να έρθει η νίκη για την ομάδα του. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ουάρντα και Τόσκα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης και οι Άκπομ, Μαλεζάς και Κίτσιου. 

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τον αγώνα της Τούμπας 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.