Συνεργασία Ρέιντζερς-Λίβινγκστον για τον εντοπισμό του ενόχου

Ο βοηθός διαιτητή στο Λίβινγκστον-Ρέιντζερς που έγινε την Κυριακή, τραυματίστηκε μετά από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα.

Ο βοηθός διαιτητή στο Λίβινγκστον-Ρέιντζερς που έγινε την Κυριακή, τραυματίστηκε μετά από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα. 

Σαν αποτέλεσμα, ήταν να διακοπεί το ματς για λίγα λεπτά στο δεύτερο μέρος, προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον Κάλουμ Σπενς, τον οποίο ο τηλεοπτικός φακός έδειξε να αιμοραγεί, χτυπημένος στο πίσω μέρος του κεφαλιού, από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα των οπαδών της Ρέιντζερς.

«Δεν νομίζω ότι ανήκει στο ποδόσφαιρο, έτσι δεν είναι;», δήλωσε ο Στίβεν Τζέραρντ στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 από τους γηπεδούχους, για να προσθέσει: «Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι σωστό».

«Καταδικάζουμε έντονα το απαράδεκτο συμβάν στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Καλούμε την ομοσπονδία να διεξάγει επείγουσα πλήρη έρευνα. Οι διαιτητές και οι υπάλληλοι δικαιούνται ασφαλή χώρο εργασίας, χωρίς εκφοβισμό και βία», ανέφερε με ανάρτηση στο Twitter, η Prospect Scotland Football Branch Referees Branch (Ένωση διαιτητών στη Σκωτία).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως οι δύο ομάδες θα συνεργαστούν, προκειμένου να εντοπίσουν τον ένοχο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.