Bαρύ πρόγραμμα για τον Άρη

Το βαρύ πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Αρης, είναι ο "οδηγός" για τον κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου ώστε να διαχειριστεί τους παίκτες του και να τους ετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για τις σημαντικές υποχρεώσεις που ανοίγονται μπροστά σε όλους για τον επόμενο ενάμιση μήνα.

Το βαρύ πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Αρης, είναι ο “οδηγός” για τον κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου ώστε να διαχειριστεί τους παίκτες του και να τους ετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για τις σημαντικές υποχρεώσεις που ανοίγονται μπροστά σε όλους για τον επόμενο ενάμιση μήνα. Στο διάστημα αυτό, από 13 Οκτωβρίου ως 24 Νοεμβρίου, οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστούν σε δώδεκα παιχνίδια: έξι για το ελληνικό πρωτάθλημα και έξι για το FIBA Europe Cup. Κάτι που σημαίνει, ένα παιχνίδι κάθε τριήμερο.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι υψηλών απαιτήσεων, καθώς όλα τα προσεχή αυτά παιχνίδια είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας. Στην Ελλάδα ο Άρης υποδέχεται αρχικά τον Παναθηναϊκό (13/10), στη συνέχεια αγωνίζεται εκτός με τον Πανιώνιο (20/10) και επιστρέφει σε ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο με τον Ολυμπιακό (27/10). Ακολουθούν οι αναμετρήσεις στη Ρόδο με τον Κολοσσό (10/11), με το Περιστέρι εντός (17/11) και το παιχνίδι στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ (24/11), πριν τη διακοπή για το «παράθυρο» των προκριματικών των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Βέβαια, ο Άρης έχει πάρει μια πρώτη γεύση από τα διαδοχικά παιχνίδια, αφού συμμετείχε στα προκριματικά του FIBA Champions League. Τώρα στο FEC, έχει τρία τουλάχιστον παιχνίδια στο εξωτερικό, με τα σίγουρα να είναι στη Βουλγαρία και στη Γερμανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.