Η βραδιά του Τζέκο!

Με ιδανικό τρόπο γιόρτασε 150 ματς με την φανέλα της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις ο Έντιν Τζέκο! Πέτυχε δύο γκολ και έδωσε την ασίστ για το τρίτο τέρμα της Ρόμα στο 3-0 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Με ιδανικό τρόπο γιόρτασε 150 ματς με την φανέλα της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις ο Έντιν Τζέκο! Πέτυχε δύο γκολ και έδωσε την ασίστ για το τρίτο τέρμα της Ρόμα στο 3-0 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Για ενα δεκάλεπτο ενόχλησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πρώτο ημίχρονο! Η Ρόμα μετά το δέκατο λεπτό βρήκε ρυθμό, κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, έκανε ευκαιρίες και πήρε το προβάδισμα εν τέλει στο τριακοστό λεπτό της αναμέτρησης!

Σκόρερ ο Τζέκο μετά από ασίστ του Πελεγκρίνι με τον Βόσνιο να πετυχαίνει το ένατο γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του στο Champions League και να γιορτάζει ιδανικά το 150ο ματς με την φανέλα της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 43ο λεπτό ο Τζέκο χτύπησε ξανά! Αυτή την φορά την ασίστ έδωσε ο Ελ Σαράουι και ο Βόσνιος με διαγώνιο σουτ νίκησε ξανά τον Πομάζουν! 

Ο νικητής κρίθηκε και τυπικά με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου! Ο Τζέκο αυτή την φορά από εκτελεστής έγινε δημιουργός. Ο Βόσνιος κατέβασε με κεφαλιά την μπάλα στην περιοχή και ο Γιουντέρ εκτέλεσε τον Πομάζουν για το 3-0 των τζαλορόσι του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο! 

ΡΟΜΑ (4-3-3) : Όλσεν – Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Σαντόν – Ντε Ρόσι (Σικ), Ενζονζί, Πελεγκρίνι (Κριστάντε) – Γιουντέρ (Κολάροφ), Ελ Σαράουι, Τζέκο 

ΤΣΣΚΑ Μ. (5-4-1) : Πομάζουν – Φερνάντες, Μάγκνουσον, Μπεκάο, Τσερνόφ (Κοσόνοφ), Ναμπάμπκιν – Ομπλιακόφ (Τζαγκόεφ), Σίγκουρντσον, Ακμέτοφ, Βλάσιτς – Τσαλόφ (Νισιμούρα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.