Γκουαρντιόλα:”Όλα είναι στο χέρι μας”

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποτύχει να σκοράρει μόλις σε ένα από τα τελευταία 17 παιχνίδια στην διοργάνωση, στην Ουκρανία, ήταν το πρώτο μετά από έξι εκτός έδρας ματς που δεν πέτυχε γκολ ο Αγουέρο, καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε. .

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποτύχει να σκοράρει μόλις σε ένα από τα τελευταία 17 παιχνίδια στην διοργάνωση, στην Ουκρανία, ήταν το πρώτο μετά από έξι εκτός έδρας ματς που δεν πέτυχε γκολ ο Αγουέρο, καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε.

”Είναι εκπληκτικό αποτέλεσμα, κερδίσαμε 0-3! Καλύψαμε το χαμένο έδαφος και επιστρέψαμε με τα τελευταία αποτελέσματά μας στην Γερμανία και εδώ. Τα πάντα είναι στο χέρι μας πλέον.”

”Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν εξαιρετικοί. Ήταν πραγματικά μια πολύ καλή εμφάνιση και φυσικά δημιουργήσαμε και αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο αντίπαλος και ήταν δύσκολο να τους ελέγχουμε. Κάθε φορά όμως που είχαμε την μπάλα δημιουργούσαμε ευκαιρία.”

Ο Νταβίντ Σίλβα από την πλευρά του τόνισε: ”Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ αλλά είμαι χαρούμενος που βάλαμε τρία και πήραμε τρεις βαθμούς. Παίζουμε καλύτερα σε κάθε αγώνα. Πρέπει να βελτιωθούμε κι’άλλο αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.”

Τέλος ο Βραζιλιάνος Φερναντίνιο δήλωσε ευτυχισμένος που συνάντησε φίλους καθώς αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του.

”Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τόσα γνωστά πρόσωπα και αρκετούς φίλους. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και αξίζαμε την νίκη.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.