Μουρίνιο: «Ένα από τα φαβορί η Γιουβέντους»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως η Γιουβέντους είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού Champions League, ενώ υπογράμμισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παλέψει με τη Βαλένθια για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως η Γιουβέντους είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού Champions League, ενώ υπογράμμισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παλέψει με τη Βαλένθια για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των «κόκκινων διαβόλων», μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από τη «βέκια σινιόρα» στο «Ολντ Τράφορντ».

Αρχικά, ο Μουρίνιο τόνισε: «Από την κλήρωση ακόμα, γνωρίζαμε πως θα παλεύαμε με τη Βαλένθια για τη δεύτερη θέση. Παίξαμε κόντρα σε μία από τις βασικές υποψήφιες για την κατάκτηση του Champions League. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, ειδικά με την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την ιταλική ομάδα: «Η Γιουβέντους είναι πρωταθλήτρια στην Ιταλία για επτά σερί χρόνια, ενώ έχει συμμετάσχει σε δύο τελικούς Champions League. Είναι λογικό να θέλουν το κάτι παραπάνω. Είναι τεράστιος σύλλογος με σπουδαίο παρελθόν και σίγουρα μέλλον».

Σχετικά με την εικόνα της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Μουρίνιο τόνισε: «Δεν είχαμε επιθετικές λύσεις στον πάγκο. Είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές, που τραυματίστηκαν αγωνιζόμενοι με τις εθνικές τους ομάδες».

Τέλος, μίλησε και για την κατάσταση του Λουκάκου: «Δεν έχω λόγια. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και δίνει τα πάντα στην ομάδα. Οφείλω να ομολογήσω, όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση, όχι μόνο επειδή δεν σκοράρει. Αλλά φαίνεται να έχει και θέματα αυτοπεποίθησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.