Λουτσέσκου «Δεν μπορώ να δίνω υποσχέσεις σε παίκτες που δεν παίζουν» (pic)

Η … «πολιορκία» του Ραζβάν Λουτσέσκου από τα ρουμανικά ΜΜΕ όλες αυτές τις ημέρες της παρουσίας του στην πατρίδα του για τις γιορτές για μια δήλωσή του, μια συνέντευξη καλά κρατεί κι ο 49χρονος τεχνικός δεν τους χαλάει το χατίρι

Η … «πολιορκία» του Ραζβάν Λουτσέσκου από τα ρουμανικά ΜΜΕ όλες αυτές τις ημέρες της παρουσίας του στην πατρίδα του για τις γιορτές για μια δήλωσή του, μια συνέντευξη καλά κρατεί κι ο 49χρονος τεχνικός δεν τους χαλάει το χατίρι. Μιλώντας αυτήν τη φορά στην αθλητική ιστοσελίδα «gsp.ro» αναφέρθηκε σε μια όχι και τόσο γνωστή του συνήθεια, την ανάγνωση βιβλίων αλλά συγκεκριμένου περιεχομένου. «Μου αρέσουν τα βιβλία που μιλούν για τη ζωή των προπονητών, το αγαπημένο μου είναι αυτό του Πεπ Γκουαρδιόλα. Διαβάζω πολύ για αυτόν τον προπονητή», ξεκίνησε τη σχετική αναφορά του και συνέχισε: «Το ένα βιβλίο που διάβασα με σχετικά με αυτόν μιλά για τη θητεία του στη Μπάγερν Μονάχου, ενώ στο άλλο εξηγούσε γιατί έφυγε από την Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ αναφέρονταν στην αδρεναλίνη, μετά από μια μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα, αλλά εξηγούσε επίσης ότι δεν είχε χρόνο να… ανασάνει, διότι έπρεπε να προετοιμάσει τον επόμενο αγώνα της ομάδας του».
Στο πλαίσιο της ανάλυσης για όλα όσα διάβασε βρήκε κι έναν κοινό τόπο ανάμεσα στον ίδιο και τον Ισπανό τεχνικό: «Κατά την ίδια περίοδο κάποιοι παίκτες του χτυπούσαν την πόρτα και του τόνιζαν πως είναι δυσαρεστημένοι με τον χρόνο συμμετοχής τους». Και εξήγησε: «Όλοι οι παίκτες υποφέρουν όταν δεν παίζουν. Οι περισσότεροι έρχονται και σου λένε: «Τι πρέπει να κάνω για να παίξω, κάνω κάτι λάθος;» Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κάνουν τον προπονητή να τους δει με άλλο μάτι και να τους δώσει χρόνο συμμετοχής». Όσο για το τί κάνει ο ίδιος σ’ αυτές τις περιπτώσεις; «Προτιμώ να είμαι ξεκάθαρος απέναντι τους, αλλά τους μιλάω με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη χάσουν το κίνητρο τους, αλλά δεν μπορώ να τους δίνω υποσχέσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.