Αποχωρεί από τη Δόξα Δράμας ο Μπύρος

Ο Γιάννης Μπύρος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Δόξα Δράμας, παραδίδοντας τις μετοχές της ομάδας στην Ερασιτεχνική.

Ο Γιάννης Μπύρος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Δόξα Δράμας, παραδίδοντας τις μετοχές της ομάδας στην Ερασιτεχνική. Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη στάση που κρατάει μερίδα των φιλάθλων της ομάδας προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά, ο Μπύρος τόνισε: “Θέλω να κάνω ένα δώρο στη Δράμα, μια ομάδα Β´ Εθνικής. Δίνω την ομάδα στον Ερασιτέχνη, για να διαπραγματευτεί εκείνος με όποιον θέλει. Του πετάω το… μπαλάκι, ας μπλέξουν με όποιον επιθυμούν. Και ένας να με αμφισβητεί, δε θέλω να μείνω. Νιώθω αχαριστία. Δε γίνεται να με… φτύνουν και να παριστάνω ότι βρέχει”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Αν με αμφισβητεί η πόλη, κάνω εκκαθάριση και φεύγω. Δεν είμαι υποχρεωμένος να τερματίσω τη χρονιά. Ουσιαστικά, έχω ήδη φύγει και κάνω υπομονή. Αν προκληθώ όμως λίγο ακόμα, φεύγω και η Δόξα μένει στα κρύα του λουτρού. Χρειάζονται άλλα 700 χιλιάρικα ως τον Μάιο. Θέλω να αφήσω έργο φεύγοντας, κάθε μήνα βάζω 120 χιλιάρικα από την τσέπη μου. Να μη σβήσει η προσπάθεια της τριετίας. Στόχος μου πλέον είναι να αφήσω τη Δόξα εντός δεκάδας και εγγυημένα έσοδα και να φύγω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.