Οι ήρωες των Marvel/Fox ίσως πάρουν το πράσινο φως για νέες ταινίες σύντομα

Όλοι οι χαρακτήρες υπό την ίδια στέγη.Με την συγχώνευση των Disney-Fox να συμβαίνει τον Ιανουάριο...

Όλοι οι χαρακτήρες υπό την ίδια στέγη.

Με την συγχώνευση των Disney-Fox να συμβαίνει τον Ιανουάριο, η νέα χρονιά φαίνεται πως θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Και ενώ ο πρόεδρος του MCU, Kevin Feige, μας έλεγε ότι δεν έχουν ξεκινήσει επίσημες συζητήσεις για τη δημιουργία ταινιών με σούπερ ήρωες που ανήκουν στην Fox, όπως οι X-Men και οι Fantastic Four, τα νέα δεδομένα μάς παρουσιάζουν κάτι άλλο.

Σε συνέντευξή του με το Playback Podcast του Variety, ο Feige μίλησε για την σημασία των κινηματογραφικών δικαιωμάτων της Fox από την Disney και την επιρροή που θα έχουν στο MCU. Αν και δεν του έχει δοθεί ακόμα το πράσινο φως για να ενσωματώσει τους χαρακτήρες στο πρόγραμμα των Marvel Studios, “όλα δείχνουν πολύ καλά και μπορεί να συμβεί τους πρώτους έξι μήνες του ΄νέου έτους”.

Χρονικά, η περίοδος είναι κατάλληλη, μιας και το MCU μπαίνει στην Phase 4 μετά τα γεγονότα που αναμένουμε να δούμε στο “Avengers: Endgame” (3 Μαΐου). Όπως είναι γνωστό, κάποιοι από τους Avengers δεν θα βγουν ζωντανοί μετά το Endgame.

Κανένας δεν γνωρίζει τι θα φέρει η νέα φάση στην Marvel. Ξέρουμε μόνο ότι η εισαγωγή της θα γίνει με το “Spider-Man: Far From Home” στις 5 Ιουλίου 2019 (ΗΠΑ). Οπότε, δεν είναι απίθανο να σκεφτούμε ότι το στούντιο δεν έχει κατασταλάξει ακόμα σε κάποια σχέδια, έτσι ώστε να δει πρώτα τι θα γίνει με τους νέους χαρακτήρες.

Μέχρι στιγμής, η Disney έχει ανακοινώσει επτά άτιτλες ταινίες της Marvel, με ημερομηνίες πρεμιέρας που φτάνουν ως το 2022. Το Guardians of the Galaxy Vol. 3″ βρίσκεται ακόμα στο πάγο, οπότε είναι δύσκολο να μαντέψουμε τι έπεται στη συνέχεια.

Ο Feige ισχυρίζεται ότι δεν έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά την ενσωμάτωση των X-Men και των Fantastic Four στο MCU, αλλά σίγουρα θα έχει μια γενική ιδέα.

“Το ότι οι χαρακτήρες θα γυρίσουν θα είναι τέλειο”, είπε ο Feige. “Είναι ωραίο που η εταιρεία που δημιούργησε τους χαρακτήρες θα έχει πρόσβαση σε αυτούς. Το αντίθετο είναι ασυνήθιστο. Ωστόσο, ακόμα, δεν έχουμε σκεφτεί σοβαρά, ούτε έχουμε κάνει κάποια σχέδια”.

Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τη συγχώνευση να ολοκληρώνεται την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Για περισσότερα για την συγχώνευση, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.