Οριστικό ξεκαθάρισμα μεταξύ Σαββίδη-Πρίγιοβιτς

Η αναμενόμενη αυριανή (8/1) συνάντηση μεταξύ των δύο ενδέχεται να δώσει τέλος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στην υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Σέρβου επιθετικού στην Αλ Ιτιχάντ

Η προγραμματισμένη για αύριο (8/1) συνάντηση μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται να δώσει ένα τέλος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στο μίνι -μέχρι τώρα τουλάχιστον- σίριαλ της μεταγραφής του Σέρβου σέντερ φορ στην Αλ Ιτιχάντ. Το θέμα “καίει” τους πάντες σε Θεσσαλονίκη και Τζέντα, οπότε το ραντεβού είναι καθοριστικής σημασίας.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε δύο ημέρες άδεια στον Πρίγιοβιτς για να κερδίσει χρόνο και να τον κρατήσει μέχρι την Τρίτη στην ομάδα, ώστε να προλάβει να γίνει η επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, πριν βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο με τον αραβικό σύλλογο. Μετά, εφόσον η Αλ Ιτιχάντ δεν είχε πληρώσει ολόκληρη τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που δεν έχει γίνει ως τώρα, αναγκαστικά το θέμα θα πήγαινε στη FIFA. Εκεί θα προσέφευγαν οι “ασπρόμαυροι” για να βρούνε το δίκιο τους.
Όσο οι Άραβες δεν καταβάλλουν εφάπαξ το ποσό της ρήτρας του συμβολαίου του Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, τόσο οι “ασπρόμαυροι” ελπίζουν ότι η συνάντηση του Σέρβου με τον Ιβάν Σαββίδη μπορεί να δώσει μια κάποια λύση. Βεβαίως, η Αλ Ιτιχάντ θέλει τον παίκτη άμεσα, καθώς ευελπιστεί να πάρει βοήθεια από αυτόν για να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα, οπότε δυσκολεύει πολύ η εξεύρεση λύσης για παραμονή του στην Τούμπα έστω μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Πρίγιοβιτς είναι… ξεσηκωμένος, λόγω των 5,3 εκατομμυρίων ευρώ που του προσφέρουν ετησίως οι Άραβες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.