Μπόγρης: «Χαίρομαι για την εμφάνιση ήθελα και νίκη»(video)

Ο Γιώργος Μπόγρης που έκανε ρεκόρ καριέρας στο παιχνίδι με την Ρεάλ, μίλησε στο τέλος του αγώνα στην κάμερα των καναλιών novasports.

Ο Γιώργος Μπόγρης που έκανε ρεκόρ καριέρας στο παιχνίδι με την Ρεάλ, μίλησε στο τέλος του αγώνα στην κάμερα των καναλιών novasports.   

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χαίρομαι για την εμφάνισή μου αλλά λυπηρό που δεν κερδίσαμε. Νοιώθω πιο άνετα στην Ισπανία θα μπορούσα να παίξω ακόμα πιο ελεύθερα, γιατί ήξερα ότι θα έχω χρόνο. Ήταν δύσκολο ματς και το αφήνουμε πίσω γρήγορα. Πρέπει να συνεχίσουμε το κυνήγι για το πλεονέκτημα της έδρας.

Και με το παλιό σύστημα αν είσαι ομάδα τίτλου σκέφτεσαι μόνο το τέλος της χρονιάς και όλα τα άλλα τα αφήνεις γρήγορα πίσω. Έχουμε την εμπειρία και το βάθος στα σημαντικά σημεία της χρονιάς να είμαστε έτοιμοι.

Ο Ολυμπιακός ακόμα και με Ποστέλ ή Πέρι τους ίδιους στόχους είχε. Είναι μια ομάδα που πάντα στοχεύει ψηλά. Το έχει δείξει η ίδια η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μιλάμε ποτέ για στόχους γιατί τα τρία κύπελλα είναι πάντα δεδομένα οι στόχοι μας. Μακάρι στο τέλος να έχουμε μια σεζόν σαν το 1997.

Ο Μιλουτίνοφ μας λείπει να γυρίσει γρήγορα πίσω. Πλέον θα κάνουμε αποθεραπεία και βίντεο και το μάτι μας στο μέλλον.  

Είμαστε η κορυφαία ομάδα στις διπλές εβδομάδες. Με τη Ρεάλ ήταν δύσκολο γιατί είναι μια ομάδα που μπορεί να χτυπήσει από παντού, είτε από μέσα είτε από έξω. Κάναμε μεστό παιχνίδι η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Έχουν πολύ ταλέντο έβαλαν δύσκολα σουτ. Σε μια τέτοια έδρα και μετά από δική τους ήττα στο πρωτάθλημα δεν μπορείς να διεκδικήσεις πολλά. Θα δούμε δυο τρία λάθη που κάναμε κυρίως στα πικ εν ρολ και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ μετά από 18 αγώνες και συνεχίζουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.