Σύντομα θα δούμε το trailer του “Spider-Man: Far From Home”, σύμφωνα με τον Tom Holland

Ας το ελπίσουμε.Ο Tom Holland έκανε μια περίεργη δημοσίευση πριν από λίγες μέρες απαντώντας σε...

Ας το ελπίσουμε.

Ο Tom Holland έκανε μια περίεργη δημοσίευση πριν από λίγες μέρες απαντώντας σε έναν επίμονο fan, ονόματι Kirk Deveyck, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter απαιτώντας το trailer του “Spider-Man: Far From Home”.

Η πρώτη απάντηση του γνωστού ηθοποιού ήταν, “Θα δω τι μπορώ να κάνω”. Ενώ έπειτα από μερικές μέρες έκανε το εξής δημοσίευμα, “Μίλησα με την Sony…”.

Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας παρακάτω:

Το Comicbook δημοσιεύει ότι ο Deveyck έκανε κάτι παρόμοιο για το “Avengers: Infinity War” και έγινα viral, κάτι που του πρόσφερε πάσο για την Χολιγουντιανή πρεμιέρα της ταινίας. Το τωρινό του βίντεο έχει πάνω από 2 εκ. προβολές.

Το πρώτο trailer του “Spider-Man: Far From Home” απόλαυσαν μόνο λίγοι τυχεροί που παρευρέθηκαν στο πάνελ της Sony στο Comic Con της Βραζιλίας, αλλά ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί στο ίντερνετ για να το δούμε και οι υπόλοιποι.

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του “Avengers 4” και θα δούμε τον Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή. Ο Tom Holland μας αποκάλυψε τη νέα στολή του Spider-Man και μας είπε πότε τελείωσαν τα γυρίσματα. Επίσης, μάλλον ξέρουμε πως θα είναι ο Mysterio με στολή.

Στη νέα ταινία θα δούμε εκτός των Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Το sequel θα κάνει την εισαγωγή στην 4η φάση του MCU. To έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, “Spider-Man: Homecoming”, θα το γράψουν οι Chris McKenna και Erik Sommers και θα το ντύσει μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του “Up”, Michael Giacchino.

Επόμενες ταινίες του MCU είναι οι “Captain Marvel” (7 Μαρτίου) και “Avengers: Endgame” (3 Μαΐου). To “Spider-Man: Far From Home” θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου 2019 (ΗΠΑ).

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.