Επιμένει η Σέλτικ για τον Ελαμπντελαουί

Η Σέλτικ εμφανίζεται αποφασισμένη να εντάξει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο έμψυχο δυναμικό της και φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό τον Σεντρίκ Μπογιατά, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Η Σέλτικ εμφανίζεται αποφασισμένη να εντάξει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο έμψυχο δυναμικό της και φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό τον Σεντρίκ Μπογιατά, ως έμψυχο αντάλλαγμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σκωτσέζικου Τύπου, οι ιθύνοντες της Σέλτικ αναμένεται να προσφέρουν στον Ολυμπιακό τρία εκατομμύρια ευρώ, για τον Νορβηγό μπακ, συν τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Μπογιατά μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τους Σκωτσέζους, οι οποίοι σκέφτονται να τον παραχωρήσουν στον Ολυμπιακό, καθώς θα τον χάσουν ως ελεύθερο, μετά τη διαφορά που υπήρξε στο θέμα της επέκτασης της συνεργασία των δυο πλευρών. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση προς τον Ολυμπιακό για τον Ελαμπντελαουί. Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης θα παραχωρηθεί μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Αν επαληθευτούν τα σενάρια περί παραχώρησης και του Μπογιατά, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι αυτός που θα μελετήσει την περίπτωση του 28χρονου Βέλγου ποδοσφαιριστή και θα αποφασίσει για το αν τον θέλει στο ρόστερ της ομάδας του. Ενδεχόμενο απόκτηση του Μπογιατά, ίσως σηματοδοτήσει την παραχώρηση του Μιράντα, ο οποίος δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.