Οριστική και ανοιξιάτικη πρεμιέρα για το “Fosse/Verdon” του FX

Ο Bob Fosse και η Gwen Verdon ζωντανεύουν ξανά στη σκηνή.Πλησιάζει η στιγμή που το αγαπημένο...

Ο Bob Fosse και η Gwen Verdon ζωντανεύουν ξανά στη σκηνή.

Πλησιάζει η στιγμή που το αγαπημένο ζευγάρι του Broadway θα επιστρέψει στη σκηνή, μέσα από το κανάλι του FX, και η ημερομηνία πρεμιέρας οριστικοποιήθηκε για τις αρχές Απριλίου.

Μαθαίνουμε από το TheWrap πως η αρχή της σειράς των 8 επεισοδίων θα γίνει στις 9 Απριλίου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Sam Rockwell και την Michelle Williams, για τους ρόλους των Bob Fosse και Gwen Verdon αντίστοιχα.

Στο cast δεν θα είναι μόνοι τους. Τους πρωταγωνιστές συνοδεύουν οι Norbert Leo Butz ως ο δραματουργός Paddy Chayefsky, η Margaret Qualley ως η θεατρική ηθοποιός Ann Reinking, η Aya Cash ως Joan Simon, ο Nate Corddry ως ο δραματουργός Neil Simon και η Kelli Barrett ως η πασίγνωστη Liza Minnelli.

Ο Fosse ήταν σκηνοθέτης και χορογράφος, ενώ η Verdon η καλύτερη χορεύτρια του Broadway. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και άλλαξαν παράλληλα το πρόσωπο της καλλιτεχνικής σκηνής. Στη σειρά θα δούμε τα κρυφά σημεία του καλλιτεχνικού κόσμου, αλλά και το κόστος που πρέπει να πληρώσει κανείς για να φτάσει στην κορυφή.

Το σενάριο βασίζεται στη βιογραφία του Sam Wasson με τίτλο “Fosse”. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, που δόθηκε από το FX, “[Ο Fosse] υπήρξε ένας οραματιστής δημιουργός ταινιών και ένας από τους χορογράφους και σκηνοθέτες με τη μεγαλύτερη επιρροή [στον χώρο], [η Verdon] ήταν η μεγαλύτερη χορεύτρια του Broadway όλων των εποχών. Μαζί άλλαξαν το πρόσωπο της αμερικανικής ψυχαγωγίας- με ένα επικίνδυνο αντίτιμο”.

Παραγωγοί του project είναι οι Joel Fields, του “The Americans”, και Steven Levenson, ενώ στους ρόλους των εκτελεστικών παραγωγών βρίσκονται οι Lin-Manuel Miranda και Thomas Kail, ο Miranda ως δημιουργός και ο Kail ως σκηνοθέτης. Tο πρώτο επεισόδιο της σειράς φέρει την υπογραφή του Levenson, ο οποίος υπηρετεί και ως showrunner,

Η Nicole Fosse, κόρη του γνωστού ζευγαριού, θα είναι συν-εκτελεστικός παραγωγός και συν-παραγωγός και χορογράφος θα είναι ο Andy Blankenbuehler. Για τα επεισόδια θα χρησιμοποιηθούν χορογραφίες του ίδιου του Fosse.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.