Ξεπέρασε πάλι τις 300 δηλώσεις συμμετοχής το αναπτυξιακό τουρνουά της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Σταθερά στα δικά του πολύ υψηλά επίπεδα συμμετοχών θα κινηθεί και φέτος το όπεν μικρών ηλικιών της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης.

Σταθερά στα δικά του πολύ υψηλά επίπεδα συμμετοχών θα κινηθεί και φέτος το όπεν μικρών ηλικιών της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης. Η ανταπόκριση των σωματείων και των αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης υπήρξε γι’ άλλη μια φορά εντυπωσιακή και το ιστορικό σωματείο μπαίνει στις τελευταίες ετοιμασίες με 315 τελικές δηλώσεις συμμετοχής! Το 7ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της σεζόν θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας» και το διοργανώνουν η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον σύλλογο. Είναι το 4ο διαδοχικό τουρνουά της Χ.Α.Ν.Θ. κι εμφανίζει και το πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχών στον θεσμό με 314 από το 2016! Από τότε ξεπέρασε κι άλλη φορά τις 300 δηλώσεις και στο τέλος συγκέντρωνε κάτι λιγότερο από 300 παιδιά. Τώρα υπάρχει η προοπτική να σπάσει ξανά το συγκεκριμένο «φράγμα», αλλά βέβαια το πιο ουσιαστικό για το σωματείο είναι ότι ο κόσμος του αθλήματος αναγνωρίζει τη μεγάλη του προσπάθεια να προσφέρει κάθε χρόνο κορυφαίο event σε τέλειες συνθήκες.  

Με βάση το πόσοι αθλητές έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους θα γίνουν οι 8 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που είχαν προκηρυχθεί. Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν κάποια στιγμή πάνω από 340, απλά τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν ακυρώσεις, ενώ δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός για τις κατηγορίες των Νέων ανδρών και των Νέων γυναικών. Έτσι, στις αυριανές κληρώσεις των γκρουπ πρόκειται να μπουν 315 παιδιά και χωρίζονται σε 38 νέους, 18 νεάνιδες, 81 παίδες, 27 κορασίδες, 93 παμπαίδες, 33 παγκορασίδες, 17 μίνι παμπαίδες και 8 μίνι παγκορασίδες. Οι αθλητές προέρχονται από 58 σωματεία όλης της χώρας. Όπως σε κάθε τουρνουά, οι κληρώσεις θ’ αναρτηθούν στο σάιτ http://www.ttscore.io/customer/24. Εκεί υπάρχουν και βασικά πληροφοριακά στοιχεία για τη διοργάνωση, ενώ η σχετική προκήρυξη είναι στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων.

Ο ΕΛΒΕΤΟΣ …ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΓΚΙΩΝΗ…

Σε εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πεδίο τώρα, στην τελική ευθεία μπαίνει και η προετοιμασία του Παναγιώτη Γκιώνη για το Τοπ 16 της Ευρώπης, που γίνεται επίσης το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Μοντρέ της Ελβετίας. Στο ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων αθλητών της Ευρώπης θα έχει βέβαια εκπρόσωπο και η διοργανώτρια χώρα και θα είναι ο Λιονέλ Βέμπερ. Εν όψει των αγώνων η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (E.T.T.U.) παίρνει δηλώσεις απ’ όλους τους συμμετέχοντες και ο Βέμπερ τονίζει στις δικές του ότι θα ήθελε ν’ αναμετρηθεί με τον Γκιώνη. Αυτό βέβαια, δεν προβλέπεται να γίνει εφόσον και οι δύο αθλητές είναι χαμηλά στα seeding, πάντως η δήλωση έχει ενδιαφέρον. «Θα προτιμούσα να παίξω εναντίον του Παναγιώτη Γκιώνη, επειδή μου αρέσει ν’ αγωνίζομαι εναντίον αμυντικών και ποτέ πριν δεν έχω παίξει ενάντια σ’ έναν τόσο καλό αμυντικό. Ωστόσο, αυτό προφανώς δεν θα είναι εφικτό να συμβεί εξαιτίας των seeding». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.