Κάναντι: “Δίκαιο το 1-1” (video)

Iκανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας ήταν ο Νταμίρ Κάναντι μετά το τέλος του ματς στο Ηράκλειο. "Ακόμα καλύτεροι όταν ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες" είπε από την πλευρά του ο Νίκος Καραμπετάκης.

Iκανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας ήταν ο Νταμίρ Κάναντι μετά το τέλος του ματς στο Ηράκλειο. “Ακόμα καλύτεροι όταν ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες” είπε από την πλευρά του ο Νίκος Καραμπετάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι το 1-1 είναι δίκαιο αποτέλεσμα, στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε και με τον Ουάρντα θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ. Δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το 1-1 και δυστυχώς αυτό συμβαίνει πολλές φορές μέσα στην σεζόν, ειδικά στην έδρα μας. Στο δεύτερο μέρος η ισοφάριση μας δημιούργησε μια ανασφάλεια, με την στήριξη του κόσμου, της μετέδωσε πάθος μέσα στο γήπεδο και εμείς πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Κατά την γνώμη μου έτσι ήρθε το 1-1. Ο ΟΦΗ είχε στο τέλος την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, δυστυχώς πήραμε έναν βαθμό. Οι μεταγραφές που έκανε είναι πολύ σημαντικές, του προσδίδουν ποιότητα, βρέθηκα πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο, μού δημιούργησε αρκετό κέφι και ο ΟΦΗ μπορεί να μείνει στην κατηγορία με την υποστήριξη του κόσμου του».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Καραμπετάκη: 

“Σήμερα είναι μαύρη μέρα για την χώρα μας και είναι καλό να τιμούμε την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν.

Μετά το πρώτο 25λεπτο που ο Ατρόμητος είχε μια καλή κατοχή, με το που βρήκαμε αντίδραση νομίζω ότι γίναμε κυρίαρχοι του αγώνα δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αν ήταν μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς. Αυτό που κρατάμε είναι η μεγάλη προσπάθεια των παιδιών, η βοήθεια του κόσμου που είναι σημαντική μέχρι το τέλος και με αυτή την παρουσία στα τελευταία παιχνίδια, θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Έγιναν μεταγραφικές κινήσεις που δείχνουν ότι η ομάδα έχει ανέβει. Όταν ενσωματωθούν οι παίκτες τότε θα είμαστε ακόμα καλύτερα.

Είναι μια καλή βάση ώστε πάνω στα στοιχεία που έχει ο ΟΦΗ και τα οποία χτίστηκαν από το καλοκαίρι όπου έγινε πολύ καλή δουλειά, πιστεύω ότι θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τις επόμενες ημέρες. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η κατοχή της μπάλας, η πίεση πάνω στην μπάλα και το γεγονός ότι πλέον κρατάμε τον αντίπαλο μας μακρυά από την περιοχή μας. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, υπάρχει πίκρα που δεν πήραμε αυτούς τους βαθμούς και πιστεύω ότι εφόσον συνεχίσουμε με αυτές τις εμφανίσεις τότε θα δικαιωθούν οι προσπάθειες μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.