Γλυτώνει το χειρουργείο ο Κρίστιτσιτς

Υπό της οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης για την ΑΕΚ. Γλύτωσε το χειρουργείο ο Κρίστιτσιτς, βαρύ διάστρεμμα ο Μπακασέτας.

Υπό της οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης για την ΑΕΚ. Ο εκ των βοηθών του Μαρίνου Ουζουνίδη προπόνησε τους παίκτες της Ένωσης μαζί με τον γυμναστή, Νίκο Πανουργιά, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Χρυσόστομο Μιχαηλίδη. 

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε για τελευταία φορά στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου χαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες. Το ίδιο έκαναν και οι συνεργάτες του, Νίκος Γιάγκου και Χριστόφορος Κόλα. 

Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη οπίσθιου κέρατος έξω μηνίσκου.

Ο Σέρβος μέσος αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και ξεκίνησε θεραπεία. Το ευχάριστο για τον 28χρονο είναι πως γλύτωσε το χειρουργείο και την αρθροσκόπηση, κάτι για το οποίο είχαν υπάρξει αρχικοί φόβοι, 

Σε απεικονιστικό έλεγχο υποβλήθηκε και ο Τάσος Μπακασέτας, με τα αποτελέσματα να δείχνουν βαρύ διάστρεμμα β’ βαθμού στην ποδοκνημική. Αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και επίσης ξεκίνησε θεραπεία.

Τόσο ο Μπακασέτας, όσο και ο Κρίστιτσις έχουν τεθεί νοκ-άουτ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνουν να προλάβουν το Κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ. 

Οι Μιχάλης Μπακάκης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.