Το Red Dead Redemption 2 πούλησε 23 εκατομμύρια μονάδες

Στον θεό οι digital πωλήσεις.H Take-Two αποκάλυψε τα νούμερα για το τρίτο τετράμηνο του...

Στον θεό οι digital πωλήσεις.

H Take-Two αποκάλυψε τα νούμερα για το τρίτο τετράμηνο του οικονομικού έτους, που τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου, όπου φαίνεται ότι το Red Dead Redemption 2 βοήθησε πάρα πολύ στην άνοδο της εταιρείας.

Το Red Dead Redemption 2 ξεπέρασε τις προσδοκίες, πουλώντας 23 εκατομμύρια κομμάτια σε retail παγκοσμίως, και ταυτόχρονα αύξησε τα έσοδα από τα digital sales.

Τα καθαρά έσοδα για την εταιρεία αυξήθηκαν στα 1,249 δισ. δολάρια, έναντι 480,8 εκατ. δολαρίων το ίδιο τρίμηνο του 2017.

Το Virtual currency, το add-on content, και οι in-game αγορές δέχθηκαν επίσης άνοδο κατά 24% στα συνολικά καθαρά έσοδα, χάριν, μεταξύ άλλων, στα Red Dead Redemption 2, NBA 2K19, NBA 2K 18, Sid Meier’s Civilization 6, Grand Theft Auto 5, Grand Theft Online, WWE 2K19, WWE SuperCard, Dragon City και Monster Legends.

Οι ψηφιακές πωλήσεις αυξήθηκαν σημαντικά, αποτελώντας το 48% των συνολικών καθαρών εσόδων για το τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών όπως το Red Dead Redemption 2, το NBA 2K19 και το Sid Meier’s Civilization 6. Το NBA 2K19 σημειώθηκε ως το τρίτο παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις του 2018, με τις πωλήσεις του σε διάρκεια ζωής να ανεβαίνουν υψηλότερα από το NBA 2K18. Το Sid Meier’s Civilization 6 στο Nintendo Switch είχε επίσης περισσότερες πωλήσεις από ό, τι αναμενόταν.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, Strauss Zelnick, σχολίασε την ανάπτυξη. “Η υπεραπόδοσή μας προήλθε κυρίως από την πρωτοποριακή κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2 μαζί με τα ισχυρά αποτελέσματα του NBA 2K19. Επιπλέον, οι καταναλωτές ασχολήθηκαν σημαντικά με τις προσφορές μας και οι επαναλαμβανόμενες καταναλωτικές δαπάνες αυξήθηκαν κατά 31% σε νέο ρεκόρ”.

Το Red Dead Redemption 2 έφερε έσοδα ύψους 725 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο τις τρεις πρώτες ημέρες της κυκλοφορία του, σημειώνοντας ένα επίτευγμα από νωρίς ως το καλύτερο άνοιγμα Σαββατοκύριακου στην ιστορία της ψυχαγωγίας.

Η Take-Two έχει σχέδια για την επέκταση της ανάπτυξής της περαιτέρω για το 2019, με τη χρήση νέων τεχνολογιών για τις εμπειρίες των παικτών και τη διεύρυνση της προσέγγισής τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Η “αύξηση” της Take-Two ωστόσο έρχεται σε αντίθεση με την πρόσφατη έκθεση της EA για το τρίτο τρίμηνο, όπου αναφέρθηκε ότι «το τρίτο τρίμηνο ήταν δύσκολο για την Electronic Arts και δεν ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες μας». Η EA επικεντρώνεται τώρα στα Apex Legends και Anthem για να ενισχύσει την ανάπτυξή τους.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.