Ξεκαθαρίζει για τους τραυματίες

Ο Γιάννης Πετράκης θα γνωρίζει αύριο (8/2), αν έχει στη διάθεσή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τους τέσσερις παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών

Οριστική απάντηση θα έχει αύριο (8/2) ο Γιάννης Πετράκης σχετικά με τους τέσσερις παίκτες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και δεν είναι βέβαιο ότι θα δώσουν το παρών στο σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στους Ζωσιμάδες. Ο λόγος, βεβαίως, για τους Ξύδα, Τσικάρσκι, Πάντελιτς και Παμλίδη, που δεν έχουν επανέλθει πλήρως σε ό,τι αφορά στην αγωνιστική τους κατάσταση.
Ο Κρητικός τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, πάντως, θα έχει στη διάθεσή του τους Αλέξη Μιχαήλ και Στέφανο Σιόντη, οπότε κάνει πλάνα με αυτούς μέσα. Ειδικά η παρουσία του τελευταίου είναι απαραίτητη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς από εκεί θα απουσιάσει ο Άντι Λίλα, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τους “πράσινους”. Στην επιθετική γραμμή, παρών θα φωνάξει και ο Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στην αναμέτρηση που προηγήθηκε με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
Στο μεταξύ, ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, Τσαουσιάνη, Αλεξίου και Πλαβούκο, όπως και εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ, έδωσαν σήμερα το παρών στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη για το έτος 2019. Η εκδήλωση έγινε σε κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου των Ιωαννίνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.