“Αδυνατεί να πληρώσει ο Άρης!”

Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη (7/2) έκανε λόγο για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί σε διάφορες ομάδες στο πρωτάθλημα της Super League

Ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Λάρισα την περασμένη Τετάρτη (6/2), στη διάρκεια της οποίας προανήγγειλε την αποχώρησή του από το ελληνικό ποδόσφαιρο, μεταξύ άλλων έκανε λόγο για παίκτες που παίζουν δανεικοί σε διάφορες ελληνικές ομάδες. Σχετικά με τα λεγόμενά του, έκανε την Πέμπτη (7/2) διευκρινιστικές δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5.
Είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ: “Ένα από τα επιχειρήματα εκείνων που προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα σε μένα ήταν ότι είμαστε στο άρμα του Ολυμπιακού. Εάν ήμασταν, θα μπορούσαμε να πάρουμε τους δανεικούς που έχουν άλλες ομάδες και να βγαίναμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη”.
Και συνέχισε: “Είπα ότι εκείνοι που φεύγουν από τον Ολυμπιακό είναι αδύνατον να πληρώνονται από τις ομάδες που πηγαίνουν. Δεν μπορεί να πληρώσει ο Άρης το συμβόλαιο του Μαρτίνες 450.000 ευρώ το χρόνο, του Σιώπη, που είναι αναβαθμισμένο στις 400.000 ευρώ, και του Φετφατζίδη, αντίστοιχα. Πού να τα βρει; Έτσι είναι η κρίση μου.
Υπάρχουν ελεύθεροι που είναι ελεύθεροι και ελεύθεροι που δεν είναι. Ο Φετφατζίδης για ποιο λόγο να μείνει ελεύθερος και να πάει στον Άρη με 150 χιλιάρικα; Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι. Τον Κουλούρη (σ.σ. δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο) ποιος τον πληρώνει; Ή τον Ρισβάνη; Ή τον Γιαννιώτα;”
Ερωτώμενος για το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού (10/2), τόνισε: “Το βλέπω να λήγει… 1-2-Χ! Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας. Ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα αποτελέσουν πρόοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.