Match Center
Στ. Κασσελάκης: Αυτός είναι ο δικός σας ΣΥΡΙΖΑ
Το σχέδιο τους ήταν «ένας ΣΥΡΙΖΑ μόνος, να συρρικνώνεται συνεχώς, να ανακυκλώνεται στην εσωστρέφεια, να παραχωρεί τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα βολικό για το σύστημα κόμμα», αλλά «δεν τους αφήσατε, τους το χαλάσατε όλο, γιατί πήρατε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην κεντρική εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη με την παρουσίαση των 42 υποψήφιων και σύντομες τοποθετήσεις τους.
Μάτι: Καταδίκη του τότε διοικητή του ΕΣΚΕ για ψευδή στοιχεία προς τους εισαγγελείς που ερευνούσαν τα αίτια της τραγωδίας
Δέκα ημέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι, ένας εκ των κατηγορουμένων ανώτερων αξιωματικών της πυροσβεστικής, καταδικάστηκε σήμερα σε πρώτο βαθμό, για υπόθεση που αφορά στοιχεία που είχαν παρασχεθεί στους εισαγγελείς που ερεύνησαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς.
Ερντογάν: Η επίσκεψη Μητσοτάκη αποτελεί σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις
Δήλωση για την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία έκανε, μεταξύ άλλων, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την έξοδό του από την προεσευχή της Παρασκευής.
Μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους του Βόλου και της Μαγνησίας
Μήνυμα του 112 εστάλει στις 4 το απόγευμα προς τους κατοίκους του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να περάσει από την περιοχή αργά σήμερα το απόγευμα μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου.
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή σε περιοχές του Παλαιού Φαλήρου και του Αλίμου λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες».
Σε ισχύ από τις 22 Απριλίου το «Καλάθι των Νονών» και από τις 24 Απριλίου το «Καλάθι του Πάσχα»
Από τις 22 Απριλίου 2024 έως και τις 4 Μαΐου 2024 τίθεται σε ισχύ το «Καλάθι των Νονών», ενώ από τις 24 Απριλίου 2024 έως και τις 4 Μαΐου 2024 το «Καλάθι του Πάσχα». Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ έως τις 4 Μαΐου είναι και το «Καλάθι της Σαρακοστής».
Στις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Στις 13 Μαίου προγραμματίστηκε η νέα συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριακου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην 'Αγκυρα, όπως δήλωσε προ ολίγου από τις Βρυξέλλες ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Τραγωδία στα Τέμπη: Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για την απορριπτική διάταξη για καταγγελθέντες υπουργούς
Ζητά να ελεγχθεί πειθαρχικά η εισαγγελέας Πρωτοδικών που απέρριψε μήνυση συγγενή θύματος κατά του υπουργού Επικρατείας Χρήστου Τριαντόπουλου αντί να παραπέμψει την υπόθεση στη Βουλή.
Οι ΗΠΑ επαναφέρουν σε ισχύ τις κυρώσεις στον πετρελαϊκό τομέα της Βενεζουέλας
Η διπλωματία των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη την επανεπιβολή των κυρώσεων σε βάρος των τομέων του πετρελαίου και αερίου της Βενεζουέλας, καθώς κατ’ αυτήν η κυβέρνηση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο συνεχίζει την πολιτική καταστολής της αντιπολίτευσης.
Αβέβαιο πότε θα διεξαχθεί ψηφοφορία στο ΣΑ για την ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ
Η ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το αίτημα των Παλαιστινίων να γίνουν κράτος-πλήρες μέλος πιθανόν θα διεξαχθεί σήμερα ή αύριο Παρασκευή, δήλωσαν χθες Τετάρτη διπλωματικές πηγές, καθώς οι συνομιλίες για το ζήτημα συνεχίζονται.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.