Match Center
Σπάνια επίσκεψη βορειοκορεατικής αντιπροσωπείας στο Ιράν
Μια επίσημη βορειοκορεατική αντιπροσωπεία με επικεφαλής έναν οικονομικό αξιωματούχο αναχώρησε για το Ιράν, μετέδωσε σήμερα το κρατικό βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA με την ευκαιρία μιας σπάνιας επίσκεψης που, σύμφωνα με ειδικούς, δημιουργεί ανησυχίες για μια αυξημένη διμερή συνεργασία.
Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε τον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο
Με εντολή του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα προσήχθη και κρατείται ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος επιτέθηκε μέσα στη Βουλή και γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.
Ογκώδεις διαδηλώσεις στην Αργεντινή υπέρ του δημόσιου πανεπιστημίου, κατά της πολιτικής λιτότητας
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, κυρίως φοιτητές, διαδήλωσαν χθες Τρίτη στο Μπουένος Άιρες και σε άλλες πόλεις της Αργεντινής εναντίον της πολιτικής λιτότητας της κυβέρνησης του ακραίου φιλελεύθερου προέδρου Χαβιέρ Μιλέι και υπέρ «του δημόσιου δωρεάν πανεπιστημίου», κινητοποίηση που κυβερνητικός εκπρόσωπος υποβάθμισε χαρακτηρίζοντας «πολιτικοποιημένες».
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα δώσει 139 εκ. δολάρια στα θύματα του Νασάρ
Η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει σχεδόν 139 εκατομμύρια δολάρια σε περισσότερες από εκατό αθλήτριες, οι οποίες υπήρξαν θύματα σεξουαλικής επίθεση από τον Λάρι Νασάρ, πρώην ιατρός της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ.
Εντείνονται οι κινητοποιήσεις υπέρ των Παλαιστινίων στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ
Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές γέμισαν τους δρόμους του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη χθες, Τρίτη, καθώς κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στα πανεπιστήμια σε ολόκληρες τις ΗΠΑ με αίτημα να σταματήσουν οι θάνατοι αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας.
Οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ σε ειδική προβολή του «The Fall Guy» στο Λονδίνο
H υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski) παρακολούθησε την ειδική προβολή της ταινίας «The Fall Guy» στο Λονδίνο ενώ το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και ο συμπρωταγωνιστής της, Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling).
Κατάληψη στο πανεπιστήμιο Κολούμπια: Φοιτητές διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινιών
«Δεν νιώθω άνετα να στηρίζω το πανεπιστήμιο μέχρι να ληφθούν διορθωτικά μέτρα», λέει ο μεγαλύτερος δωρητής του Κολούμπια που εν μέσω εκρηκτικού κλίματος, αποσύρει τη δωρεά του.
Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα στην «Ακαδημία Πλάτωνος»
Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στην Νάπολη.
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σούδα Χανίων – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων – Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης (video)
Ισχυρές ριπές του ανέμου ενισχύουν, αυτήν την ώρα, τις φλόγες που κατακαίουν το δασικό τμήμα στον Κόμβο του Ναυστάθμου στα Χανιά, στο ύψος της Εθνικής Οδού του ΒΟΑΚ, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά στην περιοχή Πλατάνι και οδηγηθεί στα Μεγάλα Χωράφια.
Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι 60 συλληφθέντες οπαδοί για την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό (video)
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας οι 60 συλληφθέντες , οπαδοί ομάδας , που συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομίας ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη και άλλες αξιόποινες πράξεις.
Νέα σειρά αποκτά το Netflix με την Κιμ Καρντάσιαν στην παραγωγή
Μετά από ένα πόλεμο προσφορών το Netflix εξασφάλισε την σειρά «Calabasas» με την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), την Έμα Ρόμπερτς (Emma Roberts) και τη δημιουργό του "Pretty Little Liars" Μάρλεν Κινγκ (I. Marlene King), στο ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών όπως επιβεβαίωσε το Variety.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.