Match Center
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σούδα Χανίων – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων – Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης (video)
Ισχυρές ριπές του ανέμου ενισχύουν, αυτήν την ώρα, τις φλόγες που κατακαίουν το δασικό τμήμα στον Κόμβο του Ναυστάθμου στα Χανιά, στο ύψος της Εθνικής Οδού του ΒΟΑΚ, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά στην περιοχή Πλατάνι και οδηγηθεί στα Μεγάλα Χωράφια.
Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι 60 συλληφθέντες οπαδοί για την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό (video)
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας οι 60 συλληφθέντες , οπαδοί ομάδας , που συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομίας ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη και άλλες αξιόποινες πράξεις.
Νέα σειρά αποκτά το Netflix με την Κιμ Καρντάσιαν στην παραγωγή
Μετά από ένα πόλεμο προσφορών το Netflix εξασφάλισε την σειρά «Calabasas» με την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), την Έμα Ρόμπερτς (Emma Roberts) και τη δημιουργό του "Pretty Little Liars" Μάρλεν Κινγκ (I. Marlene King), στο ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών όπως επιβεβαίωσε το Variety.
Ελεύθεροι αφέθηκαν κατηγορούμενοι για διαρρήξεις σε ΑΤΜ λόγω αναρμοδιότητας του δικαστηρίου
Ελεύθεροι, λόγω αναρμοδιότητας του δικαστηρίου, αφέθηκαν τέσσερις κατηγορούμενοι που κρατούνταν για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε διαρρήξεις σε ΑΤΜ και σπίτια.
Συνελήφθη ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Λυγγερίδη – Αρχηγικά μέλη της Θύρας 7
Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι περισσότεροι συλληφθέντες της μεγάλης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας, σχετικά με την δολοφονική επίθεση στου Ρέντη στο 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ.
Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πλοίο της Ρωσίας στην Κριμαία
Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι έπληξε άμεσα, προκαλώντας ζημιές, πλοίο διάσωσης του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, το παλαιότερο που συνέχιζε να υπηρετεί σε όλο τον κόσμο, στη Σεβαστούπολη, στη χερσόνησο της Κριμαίας, έδρα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού στο Ρέντη
Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για τη σύλληψη ατόμων, που εμπλέκονται στη θανάσιμη επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στου Ρέντη, αλλά και σε αλλά οπαδικά επεισόδια.
Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης θα διεξαχθεί σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου, στην Αθήνα, στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.