Match Center
Η Ουκρανία αποχώρησε αιφνιδιαστικά από συμφωνία με τη Ρωσία για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στη Μαύρη Θάλασσα
Η Ρωσία και η Ουκρανία διαπραγματεύονταν επί δύο μήνες με την Τουρκία μια συμφωνία για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στη Μαύρη Θάλασσα και κατέληξαν σε ένα κείμενο το οποίο επρόκειτο να ανακοινωθεί από την Άγκυρα αλλά το Κίεβο αιφνιδιαστικά αποχώρησε, ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters τέσσερις πηγές με γνώση του θέματος.
Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9:00 ως τις 21:00 την Τετάρτη
Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου. Σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ τα αστικά λεωφορεία αναμένεται να κινηθούν από τις 9:00 ως τις 21:00 λόγω στάσεων εργασίας (από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας).
Ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ φαίνεται να είχε στόχο γυναίκες
Η αστυνομία της Αυστραλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ερευνά τα κίνητρα του άνδρα ο οποίος το Σάββατο μαχαίρωσε θανάσιμα έξι ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 12 σε εμπορικό κέντρο σε προάστιο του Σίδνεϊ, επισημαίνοντας ότι φαίνεται πως είχε κυρίως στόχο γυναίκες.
Η ιστορική ποινική δίκη του Τραμπ αρχίζει μεσούσης της προεκλογικής εκστρατείας
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει σήμερα ο πρώτος πρώην πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που βρίσκεται αντιμέτωπος με τα ποινικά δικαστήρια, καθώς αρχίζει στη Νέα Υόρκη μια δίκη που καθιστά περισσότερο απρόβλεπτη τη μονομαχία του με τον Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Το Ισραήλ αποφασισμένο να συνεχίσει τις επιχειρήσεις του στη Γάζα
Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει σήμερα τις επιχειρήσεις του στη Λωρίδα της Γάζας, διαβεβαιώνοντας ότι η ιρανική επίθεση άνευ προηγουμένου το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή δεν θα τον εκτρέψει από την επίτευξη των στόχων που έχουν οριστεί στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς.
Υπέρ των αντιποίνων το Ισραήλ μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου – «Δεν έχουμε τελειώσει» ξεκαθαρίζουν
Τον μεγαλύτερο εχθρό της παγκόσμιας κοινότητας αποκαλούν το Ιράν οι Ισραηλινοί - Τα σενάρια για τις επόμενες κινήσεις του Ισραήλ - Έκκληση Μπάιντεν για αποφυγή κλιμάκωσης
Τρεις συλλήψεις για περιστατικό με πυροβολισμό έξω από κέντρο διασκέδασης
Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας άνδρας 31 ετών, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου πυροβόλησε έξω από κέντρο διασκέδασης στη δυτική Θεσσαλονίκη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με υπάλληλο του καταστήματος.
Φίλης: «Το Ιράν έδωσε πρώτη γεύση για το τι θα συμβεί» (video)
Ο αναλυτής του Alpha για διεθνή θέματα, Γιώργος Φίλης και ο ανταποκριτής στις ΗΠΑ, Δημήτρης Φιλιππίδης, μιλούν στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» για την ιστορική απευθείας επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και αναλύουν την επόμενη μέρα στη Μέση Ανατολή, με την κατάσταση εκεί να μυρίζει... "μπαρούτι".
Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σήμερα
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών συγκλήθηκε και πρόκειται να συνεδριάσει εκτάκτως εντός της ημέρας για να συζητήσει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ανακοίνωσε η προεδρία του κορυφαίου οργάνου του διεθνούς οργανισμού.
Σεισμός 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια
Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που χαρακτηρίζεται «ασθενής», καταγράφηκε στις 05:02 σε απόσταση τριών χιλιομέτρων νοτιοανατολικά από τα Βασιλικά Ιστιαίας, ή περίπου 112 χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά της πρωτεύουσας, ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.