Match Center
Στις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Στις 13 Μαίου προγραμματίστηκε η νέα συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριακου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην 'Αγκυρα, όπως δήλωσε προ ολίγου από τις Βρυξέλλες ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Τραγωδία στα Τέμπη: Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για την απορριπτική διάταξη για καταγγελθέντες υπουργούς
Ζητά να ελεγχθεί πειθαρχικά η εισαγγελέας Πρωτοδικών που απέρριψε μήνυση συγγενή θύματος κατά του υπουργού Επικρατείας Χρήστου Τριαντόπουλου αντί να παραπέμψει την υπόθεση στη Βουλή.
Οι ΗΠΑ επαναφέρουν σε ισχύ τις κυρώσεις στον πετρελαϊκό τομέα της Βενεζουέλας
Η διπλωματία των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη την επανεπιβολή των κυρώσεων σε βάρος των τομέων του πετρελαίου και αερίου της Βενεζουέλας, καθώς κατ’ αυτήν η κυβέρνηση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο συνεχίζει την πολιτική καταστολής της αντιπολίτευσης.
Αβέβαιο πότε θα διεξαχθεί ψηφοφορία στο ΣΑ για την ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ
Η ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το αίτημα των Παλαιστινίων να γίνουν κράτος-πλήρες μέλος πιθανόν θα διεξαχθεί σήμερα ή αύριο Παρασκευή, δήλωσαν χθες Τετάρτη διπλωματικές πηγές, καθώς οι συνομιλίες για το ζήτημα συνεχίζονται.
Οκτώ τραυματίες από τον σεισμό 6,3 βαθμών στη δυτική Ιαπωνία
Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά εξαιτίας του σεισμού 6,3 βαθμών χθες Τετάρτη σε στενό στη δυτική Ιαπωνία, που δεν προκάλεσε προειδοποίηση για τσουνάμι, σύμφωνα με τις αρχές και ιαπωνικά ΜΜΕ.
Ντοκιμαντέρ για τη σταρ της κάντρι, Λέινι Γουίλσον
Η βραβευμένη κάντρι σταρ, Λέινι Γουίλσον, θα αποτελέσει το θέμα ενός ειδικού ντοκιμαντέρ παραγωγής της δημοσιογράφου Ρόμπιν Ρόμπερτς στα στούντιο του ABC News, που θα προβληθεί στο Hulu, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει οριστεί για τις 29 Μαΐου.
Γερμανία: Οι ζημιές από την κλιματική αλλαγή μπορεί να ανέλθουν στα 38 τρισ. δολ. ετησίως μέχρι το 2050
Οι ζημιές στις καλλιέργειες, τις υποδομές, την παραγωγικότητα και την υγεία από την κλιματική αλλαγή θα κοστίζουν έως και 38 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως μέχρι το 2050 και το ποσό αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αυξηθεί, καθώς από την ανθρώπινη δραστηριότητα εκπέμπονται περισσότερα αέρια που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, σύμφωνα με μια έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Πανευρωπαϊκός έλεγχος σε «influencers» για παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές – 20 Έλληνες στη λίστα
Στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία για έλεγχο με τη μέθοδο των «σαρώσεων» (sweep) σε όλες τις πλατφόρμες των social media για τον εντοπισμό «influencers» που ασκούν εμπορικές δραστηριότητες, προωθούν και διαφημίζουν προϊόντα και υπηρεσίες επώνυμων εταιρειών συμμετείχε το υπουργείο Ανάπτυξης.
Μάρκα “Πάμπλο Εσκομπάρ” ; Όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Το «Pablo Escobar» δεν μπορεί να καταχωρηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως σήμα κατατεθέν, αποφάσισε σήμερα δικαστήριο, απορρίπτοντας αίτημα μιας εταιρείας από το Πουέρτο Ρίκο που ήθελε να χρησιμοποιήσει το όνομα του διαβόητου Κολομβιανού διακινητή ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ για να πουλήσει διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες στην ΕΕ .
Ερντογάν: Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς
Ιδιαίτερα σκληρή επίθεση κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και εξέφρασε για μία ακόμη φορά στήριξη στη Χαμάς -ίσως την πιο ισχυρή μέχρι σήμερα- μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.
Το Ισραήλ ζυγίζει την ανταπόδοση στο Ιράν – Νέες κυρώσεις ετοιμάζουν ΗΠΑ και ΕΕ
Το Ισραήλ εννοεί το Ιράν να πληρώσει το τίμημα για την άνευ προηγουμένου επίθεσή του εναντίον της ισραηλινής επικράτειας, παρά τις διεθνείς εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση, ακόμη κι από τον στενότερο σύμμαχό του, τις ΗΠΑ, που ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν στην επιβολή νέων κυρώσεων στην Ισλαμική Δημοκρατία.
Στις 25 Απριλίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων – Tην Κυριακή 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά
Στις 25 Απριλίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα και την Κυριακή 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων
Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα εφαρμόσει η ΕΛΑΣ από τις 09:30 στο κέντρο της Αθήνας για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω εξαγγελθεισών συναθροίσεων - συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.