Match Center
ΠΟΥ: Σχεδόν 1 παιδί στα 6 έχει πέσει θύμα παρενόχλησης μέσω διαδικτύου
Περίπου το 16% των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών δηλώνουν ότι έπεσαν θύματα παρενόχλησης στο διαδίκτυο το 2022, ένας αριθμός που σημείωσε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη έρευνα, έδειξαν τα στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).
Καιρός: Βροχές την Πέμπτη στην Ελλάδα
Τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βόρεια με γρήγορη βελτίωση. Πιθανότητα για τοπικές βροχές στα νότια. Πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και νότια. Μεταφορά Σαχαριανής σκόνης στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ.
Ν. Ανδρουλάκης: «Χειροκροτώντας τη βαθιά προκλητική τοποθέτηση του κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του» (video)
«Τα χειροκροτήματα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, το ύφος του κ. Καραμανλή, οι χαρακτηρισμοί, δείχνουν ότι το κόμμα σας έχει 'μηδενική ενσυναίσθηση'» σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνοντας το λόγο στη Βουλή, μόλις τελείωσε την ομιλία του ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Κώστας Καραμανλής.
Κ. Καραμανλής: Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία (video)
«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία. Καμία βουλευτική ασυλία δεν έχω για τα Τέμπη» τόνισε ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Κώστας Καραμανλής, κατά την παρέμβαση του στη συζήτηση της Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας
ΠΟΥ: Σχεδόν 1 παιδί στα 6 έχει πέσει θύμα παρενόχλησης μέσω διαδικτύου
Περίπου το 16% των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών δηλώνουν ότι έπεσαν θύματα παρενόχλησης στο διαδίκτυο το 2022, ένας αριθμός που σημείωσε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη έρευνα, έδειξαν τα στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).
Πιλοτικό πρόγραμμα ρομποτικής σε 100 δημοτικά σχολεία της Αθήνας από την Περιφέρεια Αττικής
Επίσκεψη στο 70ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, ένα από τα 100 σχολεία της πρωτεύουσας που επιλέχθηκαν προκειμένου να εφαρμοστεί το πιλοτικό πρόγραμμα Ρομποτικής, το οποίο τελεί υπό τη χορηγία της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.
Π. Μαρινάκης: Όλοι μας θέλουμε δικαιοσύνη για τα Τέμπη – Κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις
Για το δημοσίευμα της εφημερίδας το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» και τα περί «δήθεν συγκάλυψης» και αλλοίωσης του υλικού για το δυστύχημα των Τεμπών, τα πυρά για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος, τη διαδικασία της Εξεταστικής Επιτροπής αλλά και τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Σωρεία παραβάσεων εντόπισαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ το πρώτο τρίμηνο του 2024
Εικονικές επιχειρήσεις που παραπέμπουν σε εγκληματική οργάνωση, παραβάσεις της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, απόκρυψη φορολογητέας ύλης, νοθευμένα ποτά και πληθώρα απομιμητικών προϊόντων εντόπισαν, μεταξύ άλλων, κατά τη διενέργεια ελέγχων σε όλη τη χώρα ελεγκτές της Γενικής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ.
Βομβαρδισμοί στη νότια Λωρίδα της Γάζας – Διεθνής πίεση για κατάπαυση του πυρός
Το νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας μετατράπηκε για ακόμη μια φορά τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη σε θέατρο εντατικών, σφοδρών ισραηλινών αεροπορικών βομβαρδισμών, παρά τη διεθνή πίεση για να κηρυχθεί «άμεση κατάπαυση του πυρός» στον παλαιστινιακό θύλακο, που παραμένει αντιμέτωπος με γενικευμένο λιμό την 173η μέρα του πολέμου.
Συνεχίζεται σήμερα η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας
Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας
Ελεύθερος με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα, αφέθηκε ο 52χρονος οδηγός λεωφορείου που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από καταγγελία επιβάτιδας για απόπειρα βιασμού.
Έξαρση διαρρήξεων και κλοπών σε φαρμακεία, κυρίως στη δυτική πλευρά της πόλης
Έξαρση κλοπών και διαρρήξεων σε φαρμακεία καταγράφηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κυρίως στη δυτική Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα οι φαρμακοποιοί να βρίσκονται σε απόγνωση και να ζητούν εντατικοποίηση των μέτρων αστυνόμευσης.
Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Διασώστες ερευνούν τα νερά του ποταμού Πατάπσκο
Μεγάλη γέφυρα στη Βαλτιμόρη, στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, κατέρρευσε νωρίς σήμερα το πρωί αφού προσέκρουσε πάνω της φορτηγό πλοίο, με αποτέλεσμα να βρεθούν στα νερά του ποταμού Πατάπσκο περίπου είκοσι άνθρωποι και οχήματα.
Πατήσια: 19χρονος εισέβαλε σε σχολείο με σφυρί και μαχαίρι
Ενας 19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε το πρωί στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών, στα Πατήσια, κρατώντας ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε σε ένα μαθητή από τη Νιγηρία και στον διευθυντή του σχολείου, τους οποίους τραυμάτισε.
Γέφυρα κατέρρευσε στη Βαλτιμόρη
Μέρος της γέφυρας Key Bridge στη Βαλτιμόρη, στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, κατέρρευσε αφού ένα φορτηγό πλοίο προσέκρουσε σ' αυτή σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.