Match Center
Συγκρούσεις αστυνομικών – διαδηλωτών στην Αργεντινή, παραμονή των 100 ημερών της προεδρίας Μιλέι
Επανειλημμένες συγκρούσεις ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές σημάδεψαν χθες Δευτέρα μια ημέρα μαζικών κινητοποιήσεων στην Αργεντινή για την «κατάσταση επισιτιστικής έκτακτης ανάγκης» κι εναντίον των πολιτικών λιτότητας, καθώς σήμερα συμπληρώνονται εκατό ημέρες του ακραίου φιλελεύθερου προέδρου Χαβιέρ Μιλέι στην εξουσία.
Ο Τραμπ δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την πληρωμή προστίμων 454 εκατ. δολ. για οικονομικές απάτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι σε θέση να καταβάλει στη νεοϋορκέζικη δικαιοσύνη εγγύηση πως θα αποπληρώσει τα πρόστιμα 454 εκατομμυρίων δολαρίων που του επιβλήθηκαν για οικονομικές απάτες στον όμιλο ακινήτων του, μετά την καταδίκη του σε αστική δίκη τον Φεβρουάριο, διαμαρτυρήθηκαν οι δικηγόροι του χθες Δευτέρα.
Η United Fiber, θυγατρική της United Group στην οποία ανήκει και η Nova, έχει το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (FTTH) στην Ελλάδα
Η United Group επιταχύνει τις επενδύσεις της για την ανάπτυξη της οπτικής ίνας, μέρος του επενδυτικού προγράμματος ύψους 2 δισ. ευρώ για τη Nova και τη United Fiber.
Καιρός: Βροχές την Τρίτη στην Ελλάδα
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και προοδευτικά σχεδόν στο σύνολο της χώρας. Τοπικά έντονα φαινόμενα. Χιόνια στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στα πελάγη.
Συνεχίζεται στην Ισλανδία η ηφαιστειακή δραστηριότητα στη χερσόνησο Ρέικιανες
Καπνός και λάβα, σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, εξακολουθούν να βγαίνουν από το ηφαίστειο που εξερράγη το Σάββατο στην Ισλανδία, για τέταρτη φορά από τον Δεκέμβριο, ωστόσο οι αρχές διαβεβαιώνουν ότι οι υποδομές και ένα κοντινό ψαροχώρι είναι προς το παρόν ασφαλή.
Σε 88 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία της Πάτρας κατά την διάρκεια ελέγχων το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς
Σε 88 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε στην Πάτρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, με σκοπό την αποτροπή κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών και καταπολέμησης του παραεμπορίου.
Στο αυτόφωρο σήμερα οι 49 συλληφθέντες κατά την αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμπονται να δικαστούν σήμερα τα 49 άτομα που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, το απόγευμα του Σαββάτου.
Βομβαρδισμοί και μάχες στο νοσοκομείο Σίφα, στην πόλη της Γάζας
Μάχες και βομβαρδισμοί άρχισαν να εκτυλίσσονται πριν από τα ξημερώματα στο εσωτερικό και στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου Ας Σίφα, στην πόλη της Γάζας, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές.
Στροφή σε ελληνικά και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα από τους καταναλωτές
Με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (Private Label-PL) γεμίζουν το καλάθι τους οι Έλληνες καταναλωτές όσο η ακρίβεια σε βασικά προϊόντα επιμένει, μειώνοντας το κόστος των αγορών τους στο σούπερ μάρκετ.
Ο καιρός για την Καθαρά Δευτέρα
Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, κυρίως από το μεσημέρι κι έπειτα αναμένεται την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα.
Έκρυβαν σε βράχια ποσότητα ηρωίνης
Περισσότερα από επτά κιλά ηρωίνης, κρυμμένη σε βράχια περιοχής της Θεσσαλονίκης, κατέσχεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οι οποίοι συνέλαβαν ένα ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για απείθεια.
Εμβαθύνεται η στρατηγική σχέση Ελλάδας και Αιγύπτου – Μητσοτάκης και Αλ Σίσι συμφώνησαν στη σύσταση Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας
Κυβερνητικές πηγές σχετικά με τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Abdel Fattah al Sisi αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναβάθμιση των σχέσεων Ε.Ε- Αιγύπτου σε Συνολική και Στρατηγική συνεργασία. Επισημαίνουν ότι για την υλοποίησή της πρωτοστάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επαναλειτουργεί μετά από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής
Κοινό μυστικό στους κατοίκους των Πετραλώνων Χαλκιδικής ήταν επί δεκαετίες το γεγονός ότι, κοντά στο χωριό τους, στους πρόποδες του βουνού Κατσίκα, υπήρχε μια στενή τρύπα απ΄όπου ακούγονταν ήχος σαν νερό που τρέχει.
Χιλιάδες διαδήλωσαν στο Ισραήλ απαιτώντας να κλειστεί συμφωνία για τους ομήρους της Χαμάς
Χιλιάδες διαδήλωσαν χθες Σάββατο στο Τελ Αβίβ και άλλες ισραηλινές πόλεις, για να απαιτήσουν να επιστρέψουν οι όμηροι του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς, ή εναντίον της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Παραδόθηκε στην αστυνομία ο ύποπτος για την διάπραξη 3 φόνων στην Φιλαδέλφεια
Ο άνδρας που θεωρείται ύποπτος για τους φόνους τριών μελών της οικογένειάς του το απόγευμα του Σαββάτου στην Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια παραδόθηκε, έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.