Σκουρτόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη»

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει την Κηφισιά στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να τονίζει πως η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του.

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει την Κηφισιά στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να τονίζει πως η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του. 

Αναλυτικά:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Για άλλη μία φορά η νίκη είναι «μονόδρομος». Πρέπει να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να αισιοδοξούμε για την συνέχεια. Στο πλαίσιο αυτό βλέπουμε και το παιχνίδι με την Κηφισιά. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει μόνο η απουσία του Ματαλών αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα υπόλοιπα παιδιά θα κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε δυνατά σε όλη την διάρκεια του ματς, διότι η Κηφισιά είναι πολύ σοβαρή και επικίνδυνη ομάδα».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο νεαρός Ρεθυμνιώτης αθλητής, Μάρκος Δουλγεράκης, ο οποίος είπε: «Το παιχνίδι με την Κηφισιά είναι τελικός για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη καθώς δεν υπάρχουν πια περιθώρια για λάθη. Για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα κατά την γνώμη μου πρέπει να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ με καλή άμυνα και επιθετικά να είμαστε προσηλωμένοι στις οδηγίες του προπονητή μας, παίζοντας ομαδικά. Χρειαζόμαστε τον κόσμο του Ρεθύμνου στο γήπεδο, η παρουσία και στήριξη του είναι σημαντική για εμάς σε κάθε παιχνίδι ειδικά στον αυριανό τελικό. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.