«Σειρήνες» για τον Ιγκλέσιας

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» ομάδων από το εξωτερικό βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο 25χρονος μέσος από την Αργεντινή διεκδικεί την... ελευθερία του από την ΑΕΛ σε βάρος της οποίας έχει καταθέσει προσφυγή και όπως είναι φυσικό, κάνει σχέδια για το μέλλον και τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του.

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» ομάδων από το εξωτερικό βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο 25χρονος μέσος από την Αργεντινή διεκδικεί την… ελευθερία του από την ΑΕΛ σε βάρος της οποίας έχει καταθέσει προσφυγή και όπως είναι φυσικό, κάνει σχέδια για το μέλλον και τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του.

Η υπόθεσή του επρόκειτο να εκδικαστεί την προηγούμενη Δευτέρα όμως πήρε αναβολή για τις 19 Δεκεμβρίου οπότε και αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση.

Ο Ιγκλέσιας ως και πέρυσι αποτελούσε ένα από τα βασικά στελέχη των «βυσσινί» ωστόσο φέτος δεν χρησιμοποιείται όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά επειδή υπάρχει η διαφορά με τη διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Ωστόσο, στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία με αποτέλεσμα να… τραβήξει το ενδιαφέρον συλλόγων εκτός Ελλάδας. Άλλωστε, το όνομά του είχε ακουστεί έντονα και πέρυσι αλλά τελικά παρέμεινε στο δυναμικό της ΑΕΛ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα της μεταγραφής του θα «τρέξει» από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος από τη Λάρισα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.