«Στοίχημα και πρόκληση το ματς με τη Βέροια»

Για το παιχνίδι-πρόκληση, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, της Κυριακής στο «Νίκος Σαράφης», κόντρα σε ένα από τα βασικά φαβορί για την άνοδο, τη Βέροια, μίλησε στο epanomifc.gr ο 27χρονος δεξιός μπακ και χαφ της Αναγέννησης Επανομής, Γιώργος Μαυροματίδης.

Για το παιχνίδι-πρόκληση, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, της Κυριακής στο «Νίκος Σαράφης», κόντρα σε ένα από τα βασικά φαβορί για την άνοδο, τη Βέροια, μίλησε στο epanomifc.gr ο 27χρονος δεξιός μπακ και χαφ της Αναγέννησης Επανομής, Γιώργος Μαυροματίδης.

«Ο αγώνας με τη Βέροια αποτελεί ‘στοίχημα’ και πρόκληση για εμάς, ώστε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, όπως συνέβη κατά κόρον στο παρελθόν και κυρίως στον πρώτο γύρο. Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος, που θα παρουσιάσει η κάθε ομάδα στο γήπεδο. Φαβορί για το ‘τρίποντο’ φυσικά και είναι η Βέροια, η οποία συνολικά είναι στα βασικά φαβορί για την άνοδο. Εμείς, ωστόσο, θα δώσουμε το μάξιμουμ, ατομικά και ομαδικά, για να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο να χάσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, απεναντίας μόνο κέρδη μπορούμε να αποκομίσουμε. Είναι λογικό να υπάρχει κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια αλλά οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε αποτελεσματικά το συγκεκριμένο παράγοντα, όπως φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες. Δεν μας προβληματίζει ιδιαίτερα, γιατί υπάρχει αρκετά καλό υλικό, με βάθος και αρκετές επιλογές».

Για να συνεχίσει ο πρώην παίκτης των Θρασύβουλου, Εορδαϊκού και Θερμαϊκού: «Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένους βαθμούς στα τρία δύσκολα ματς που έπονται σε μια εβδομάδα, με Βέροια, Πιερικό και ΑΕΛ. Κοιτάμε πρώτα τη Βέροια, κυνηγώντας σε αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και ακολούθως θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα. Παράλληλα, είμαι πεπεισμένος πως τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα σε περασμένα ματς, ανήκουν στο παρελθόν. Από εδώ και πέρα, η Αναγέννηση θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται, για να μην έχει προβλήματα τις τελευταίες αγωνιστικές. Αν αξιοποιήσουμε την έδρα μας, θα είμαστε σταθερά σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και δεν θα αγχωθούμε. Από εκεί και πέρα, θα στοχεύσουμε στο υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη, παρά το μεγάλο ανταγωνισμό».

Καταλήγοντας, ο Μαυροματίδης πρόσθεσε: «Προσωπικά, είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για την Επανομή όποτε με επιλέγει ο προπονητής μου. Στόχος είναι να τερματίσει ψηλά φέτος η ομάδα μου. Όσο για την άνοδο, μεγάλα φαβορί για απευθείας θεωρώ τη Βέροια και τον Πανθρακικό, με τους Πιερικό και Πανσερραϊκό να καιροφυλαχτούν και να έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίτο εισιτήριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.