Προσγειωμένοι οι Ισραηλινοί

Ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Ντέβιν Σμιθ δεν πετούν στα σύννεφα με την δεύτερη νίκη της Μακάμπι επί του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Ντέβιν Σμιθ δεν πετούν στα σύννεφα με την δεύτερη νίκη της Μακάμπι επί του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα. «Ήταν απλώς ένα ακόμη βήμα προς το στόχο μας. Δεν έχουμε ακόμη καταφέρει τίποτα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε, αλλά ήδη σκέφτομαι τον αγώνα της Πέμπτης. Πρόκειται για μία μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες που έχουν το χαρακτήρα πρωταθλητή στο αίμα τους. Μετά την ήττα μας στην Αθήνα έχουμε επιστρέψει με αξιοθαύμαστο τρόπο, ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας και στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν δείξαμε τον καλό μας εαυτό. Είμαστε έτοιμοι για πολλά περισσότερα» δήλωσε ο Λάνγκφορντ.

Ο Ντέβιν Σμιθ από την πλευρά του υποστήριξε: «Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά τώρα που τα παιχνίδια είναι καθοριστικά παρουσιάζουμε το πρόσωπο που πρέπει. Όλοι είμαστε έτοιμοι κι αυτό έφερε την επιτυχία στα δύο τελευταία παιχνίδια για μας. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων, πιθανότατα η πιο ενδιαφέρουσα γιατί τίθενται αντιμέτωπες δύο μεγάλες ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα και πιστεύω πως έτσι αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.