Ρίχνει άγκυρα στην Φινλανδία ο Οικονόμου

Δούλεψε, πέτυχε και τώρα εξαργυρώνει το έργο του. Ο λόγος για τον Αποστόλη Οικονόμου ο οποίος συνδύασε χθες τα γενέθλιά του με την επίσημη ανακοίνωσης της διοίκησης της ORPO για παραμονή για έναν ακόμη χρόνο στην Φινλανδία.

Δούλεψε, πέτυχε και τώρα εξαργυρώνει το έργο του. Ο λόγος για τον Αποστόλη Οικονόμου ο οποίος συνδύασε χθες τα γενέθλιά του με την επίσημη ανακοίνωσης της διοίκησης της ORPO για παραμονή για έναν ακόμη χρόνο στην Φινλανδία. Ο Λαρισαίος ανανέωσε με τους Φινλανδούς και σύμφωνα με πληροφορίες από τη νέα σεζόν θα έχει δίπλα του στον πάγκο Έλληνα βοηθό.

“Πρώτα απ ‘όλα, αισθάνομαι πολύ μεγάλη τιμή και ευγνωμοσύνη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με το club της ORPO. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να δουλέψει σε ένα καλό και οργανωμένο club με επαγγελματική ατμόσφαιρα και φυσικά υψηλούς στόχους και προσδοκίες. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν και υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου από την πλευρά μου, προκειμένου η ORPO να πάρει ηγετικό ρόλο στην επόμενη σεζόν του Mestaruusliiga” σχολίασε ο Έλληνας κόουτς που με την ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα πριν ξεκινήσει η συνεχής καταγραφή τίτλων από τον Ολυμπιακό. Και αν ο Οικονόμου έκλεισε για τη νέα σεζόν δεν ισχύει το ίδιο για την Όλγα Βεργίδου η οποία μετά την εκπληκτική χρονιά που έκανε στην Φινλανδία πιθανότατα να ανοίξει τα φτερά της για άλλο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.