Ζήτησε συγκέντρωση στο ντέρμπι ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να υπογράμμισε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, πως θα πρέπει να ξεχάσουν για λίγες ημέρες τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα και να στρέψουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να υπογράμμισε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, πως θα πρέπει να ξεχάσουν για λίγες ημέρες τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα και να στρέψουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους παίκτες του πριν την προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Ουζουνίδης φέρεται να είπε στους «πράσινους»: «Συζητήσατε με τη διοίκηση, κάνατε τις ερωτήσεις σας, σας είπαν κάποια πράγματα. Αυτό που θέλω από εσάς τώρα, είναι να συγκεντρωθούμε στο ματς με την ΑΕΚ. Είναι ένα ντέρμπι και ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς».

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» εμφανίζονται προβληματισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Στη συνάντηση που είχαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, πήραν εγγυήσεις πως θα πληρωθούν άμεσα τα χρήματα που τους οφείλονται και πως υπάρξει λύση στο πρόβλημα και της δόσης του Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει απουσίες, πέρα από αυτή του Άλτμαν. Ο Ουζουνίδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, σχετικά με το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.