Είδε Κ-20 ο Μασάδο

Μπορεί ο Μανουέλ Μασάδο να έδωσε διήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ξεκουραστούν και να αποτοξινωθούν από το χόρτο, ωστόσο ο ίδιος δεν σταματά να δουλεύει.

Μπορεί ο Μανουέλ Μασάδο να έδωσε διήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ξεκουραστούν και να αποτοξινωθούν από το χόρτο, ωστόσο ο ίδιος δεν σταματά να δουλεύει. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της παρακολούθησης των μικρότερων τμημάτων της ομάδας από πλευράς του, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Κλ. Βικελίδης» για τον αγώνα των Κ-20 ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει τους παίκτες του Νίκου Πασσιαλή και στο τι μπορεί να υπολογίζει από τη δεύτερη κιτρινόμαυρη ομάδα. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην τον ενθουσίασε, καθώς οι μικροί ηττήθηκαν με 3-0 από τους κυανέρυθρους, όμως τα συμπεράσματά του τα έβγαλε. Αυτοί που δεν εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση ήταν οι παίκτες της Κ-20, δεδομένου πως δεν έρχεται κάθε μέρα στο γήπεδο ο προπονητής της πρώτης ομάδας για να τους παρακολουθήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του Μασάδο, στο «Κλ. Βικελίδης» βρέθηκαν και οι Καστίγιο, Ακόστα και Γιαννιώτας, προτιμώντας να περάσουν την πρώτη ημέρα της άδειάς τους στο γήπεδο! Οι κίτρινοι επιστρέφουν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης.         


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.