Γιατί η γκολάρα του Λάζαρου “στοιχειώνει” το Grexit!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου εξηγεί στο προσωπικό του blog γιατί το γκολ του Χριστοδουλόπουλου κόντρα στην ΑΕΛ αποτελεί εφιάλτη για την ΕΠΟ.

Το χθεσινό γκολ του Λάζαρου στο 94΄του ημιτελικού με την ΑΕΛ μπορεί ήταν αυτό που λέμε… διαστημικό! Μπορεί και να του εξασφάλισε ήδη ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο με την ΑΕΚ ή όποια άλλη ομάδα ενδιαφερθεί να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αλλά…

Αλλά για την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, που την προσεχή Δευτέρα θα βρεθεί ενώπιον της FIFA και της εισήγησης της επιτροπής παρακολούθησης για ένα Grexit από τους κόλπους της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ήταν ένας εφιάλτης!

Και τούτο γιατί η εισήγηση του Αυστριακού Χέμπερτ Χούμπελ για το Grexit, που είναι αρκετά πιθανό να γίνει αποδεκτή στις 23 Απριλίου, θα πρέπει να πάρει την οριστική έγκριση από το συνέδριο της FIFA που θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου στη Μόσχα, πριν τη σέντρα του Μουντιάλ. 

Η ελληνική πλευρά θα έχει δηλαδή στη διάθεσή της ένα χρονικό διάστημα 45 ημερών για να αποδείξει ότι μπορεί να βάλει τα πράγματα στον… ίσιο δρόμο και να απαιτήσει την άρση της όποιας ποινής.

Μέχρι τότε όμως η ΕΠΟ θα πρέπει να έχει διοργανώσει έναν άρτιο τελικό κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (μάλλον στις 12 Μαίου) με 50.000 θεατές και των δύο ομάδων… 

Να έχει τηρήσει τον κανονισμό των αδειοδοτήσεων, όπου (κυρίως) ο Παναθηναϊκός είναι σε δυσχερή θέση… 

Να έχει ενεργοποιήσει την κοιμώμενη Επιτροπή Δεοντολογίας για όσα λέγονται και γράφονται από τους παράγοντες, οι οποίοι θεωρούν ότι μαζί με το αλόγιστο έχουν και το ακαταδίωκτο, 

Και να έχει τελεσιδικήσει (επιτέλους) και η υπόθεση με την διακοπή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, το αποτέλεσμα της οποίας περιμένουν με ανυπομονησία τόσο η FIFA όσο και η UEFA.

Αν λοιπόν, ο Λάζαρος δεν είχε σκοράρει στο 94΄ και ο τελικός του κυπέλλου γινόταν μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, η ΕΠΟ θα είχε έναν πονοκέφαλο λιγότερο, αφού:

– Ο τελικός θα γινόταν με φίλους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, άρα (θεωρητικά) θα υπήρχε καλύτερος έλεγχος στις κερκίδες τουλάχιστον ως προς τον κόσμο της Λάρισας.

– Το “μαγείρεμα” στην έφεση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ή και αργότερα από το Διαιτητικό Δικαστήριο θα ήταν πιο εύκολο για κάθε πλευρά που… καίγεται για την υπόθεση (και δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ) μια και η πιθανότητα να πάρει ο δικέφαλος του βορρά το κύπελλο θα “διευκόλυνε” πολλούς ως προς την μοιρασιά των τίτλων!

Ο Λάζαρος όμως είχε διαφορετική άποψη κάνοντας για μια ακόμα φορά σωστά την δουλειά του! 

Το θέμα είναι ποιοι θα τον ακολουθήσουν στο ορθό των πράξεων, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.