Βασιλόπουλος: “Η ιδιαίτερη σχέση μου με τον Ντούσαν” (video)

Η ξεχωριστή σχέση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου με τον Ντούσαν Σάκοτα, όπως αποτυπώθηκε από τον πρώτο στην κάμερα του novasports.

Η ξεχωριστή σχέση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου με τον Ντούσαν Σάκοτα, όπως αποτυπώθηκε από τον πρώτο στην κάμερα του novasports.

Αναλυτικά:

“Ο Ντούσαν με έχει λατρέψει ,θεωρεί πως είμαι το άστρο της ομάδας. Ήταν μια στιγμή πολύ συγκινητική, περάσαμε και εγώ και αυτός έναν γολγοθά. Τον είχα δει στο νοσοκομείο και είχα μιλήσει με τον πατέρα του, δεν μπορούσα να τον βλέπω σε μια καρέκλα. Ανατριχιάζω που σηκώνουμε σήμερα κούπα μετά από όσα έχουμε περάσει. 

Έχουμε μάθει να είμαστε μαχητές, και ο Δημήτρης, μέσα από την αμφισβήτηση παίρνουμε δύναμη, πως όλοι κάνουν λάθος και εμείς πρέπει να αποδείξουμε. 

Δείξαμε απίστευτη ομαδικότητα, αφήασμε τον εγωισμό και την προσωπική προβολή. Ο καθένας πήρε το ρόλο του, και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ο καθένας βάζει το δικό του λιθαράκι.

Δεν φοβήθηκα καθόλου, καμία στιγμή. Πρέπει να κοιτάμε και το αύριο και όχι μόνο το σήμερα, είναι κρίμα να αφήσουμε όλο αυτό να πάει χαμένο. Πρέπει να μας πεισμώσει αυτό, στην Ελλάδα μας περιμένουν όλοι πλέον, θα είναι δύσκολα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.