Καστίγιο: “Το διαβατήριό μου”

Ο Νέρι Καστίγιο δήλωσε στο ραδιόφωνο «Estadio W» ότι ελπίζει μέσω των εμφανίσεών του με τον Άρη να κερδίσει μια θέση στην εθνική Μεξικού.

Ο Νέρι Καστίγιο δήλωσε στο ραδιόφωνο «Estadio W» ότι ελπίζει μέσω των εμφανίσεών του με τον Άρη να κερδίσει μια θέση στην εθνική Μεξικού. «Θα συνεχίσω να τα δίνω όλα με τον Άρη, προσπαθώντας να τον βοηθήσω και βάζοντας γκολ, προκειμένου να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Θα ήταν κάτι πολύ όμορφο. Πάντως δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω δεχθεί κανένα τηλεφώνημα» είπε.

Και πρόσθεσε: «Υπήρξαν στιγμές που είχα πει ότι δεν ήθελα να ξαναπαίξω στην Εθνική, αλλά αυτό οφειλόταν σε προσωπικά προβλήματα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην ομάδα του, να βάζει γκολ και να έχει την προοπτική να κληθεί στην Εθνική. Αυτό επιθυμούν όλοι».

Ο Καστίγιο μίλησε ακόμη για τον Μανουέλ Μασάδο: «Η αλλαγή προπονητή στον Άρη ήταν πολύ σημαντική, γιατί η ομάδα πήγαινε πολύ άσχημα. Κάθε παίκτης χρειάζεται να εισπράττει εμπιστοσύνη και να είναι χαρούμενος για να μπορεί να αποδίδει μέσα στο σύνολο. Ευτυχώς τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Εκμεταλλεύομαι τη στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.