ΠΑΣ παντός καιρού! (vid)

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννενα, που επιβλήθηκε εκτός έδρας της Κέρκυρας με 2-1. Ζαραδούκας, Μπεσέρα τα γκολ των νικητών, μείωσε ο Καλαντζής, έχασε πέναλτι ο Γραμμόζης!

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννενα, που επιβλήθηκε εκτός έδρας της Κέρκυρας με 2-1. Ζαραδούκας, Μπεσέρα τα γκολ των νικητών, μείωσε ο Καλαντζής, έχασε πέναλτι ο Γραμμόζης!


Ο Χάβι Γκράθια παρέταξε την Κέρκυρα ως εξής: Ο Γκαλίνοβιτς κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα δεξιά ο Μίχος, αριστερά ο Σακελλαρίου και στο κέντρο της άμυνας οι Βέντσελ και Μαϊστόροβιτς. Αμυντικά χαφ ήταν οι Οσμάν και Ερίθε και μπροστά τους οι Γραμμόζης, Καλατζής και Γιάντσης. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μάρτιν.


Από την πλευρά του ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε τον ΠΑΣ ως εξής: Ο Κηπουρός κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Πάντος, αριστερά ο Βάντερσον, στο κέντρο της άμυνας οι Κώτσιος και Πατσατζόγλου. Στα χαφ ήταν οι Λίλα και Ζαραδούκας, δεξιά ο Σκούφαλης, αριστερά ο Μπεσέρα και πίσω από τον προωθημένο Ντε Βινσέντι ο Γεωργίου.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, προκειμένου από εκεί να πιέσουν τα αντίπαλα καρέ. Οι μονομαχίες ήταν συνεχόμενες, χωρίς ωστόσο να μπορεί να πει κανείς πως κάποια από τις δύο ομάδες κατάφερε και τον σκοπό της.


Κι ενώ το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά μοιρασμένο, ήρθε το γκολ από τον Ζαραδούκα στο 20′ που έγειρε την πλάστιγγα στην πλευρά της ομάδας της Ηπείρου. Παρά το γκολ όμως, το θέαμα δεν άλλαξε, αλλά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Και πάλι όμως, ο ΠΑΣ βρήκε την ευκαιρία και πριν κλείσει το ημίχρονο έφτασε στο δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Μπεσέρα.


Με το 2-0 στην πλάτη της, θα περίμενε κανείς πως η ομάδα του Γκράθια θα παρέδιδε τα όπλα. Ομως μόνο κάτι τέτοιο δεν έκανε, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε στο γήπεδο με σκοπό να ανατρέψει την κατάσταση. Μάλιστα κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Καλατζή στο 55′ και από εκεί και πέρα και παρά το χαλάζι που έπεφτε στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να κλείσει στα καρέ του τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να τελειώσει το ματς στο 68′ όμως ο Μπεσέρα σημάδεψε το δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα ο Λίλα είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Κέρκυρα εγκαταστάθηκε στα καρέ του Κηπουρού και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση.


Μεγαλύτερη απ’ όλες, το πέναλτι που κέρδισε ο Καλατζής και εκτέλεσε ο Γραμμόζης, όμως ο Κηπουρός μάντεψε σωστά, έπεσε στη γωνία του και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του.


Η νίκη αυτή του ΠΑΣ Γιάννινα, του έδωσε και το απαιτούμενο ηθικό για να συνεχίσει τις προσπάθειές του για την παραμονή στην κατηγορία, την στιγμή που η Κέρκυρα έχασε πολύτιμο έδαφος και το χειρότερο γι αυτήν, είναι πως παραχώρησε τρεις βαθμούς σε μία ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα έχει και τον ίδιο στόχο με αυτή.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση Κέρκυρα ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με 2-1. Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσω του Novasports.gr.


Η εξέλιξη του αγώνα:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 20η
Αγώνας: Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα
Γήπεδο: ΕΑΚ
Διαιτητής: Κουκουλάκης
Βοηθοί: Γουργιώτης, Σταθόπουλος


Οι συνθέσεις:


Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος, Ερίθε, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Μαρτίν.


ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Λίλα, Κώτσιςο, Πάντος, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Σκούφαλης, Σκαρντοβέλι, Ζαραδούκας, Πατσατζόγλου.

Δείτε τι δήλωσε πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Μπουκουβάλας της Κέρκυρας.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.