Διαγωνισμός: Η Ταράτσα του Φοίβου 2018

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις στο μοναδικό μουσικό πολυθέαμα "Η Ταράτσα του Φοίβου" για την Τετάρτη 18/7 & Παρασκευή 19/7. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 16/7 στις 12:00.
09/07/2018 • 13:00
Διαγωνισμός: Η Ταράτσα του Φοίβου 2018
  • shares
Πώς φαντάζεστε ένα αναψυκτήριο; Πώς φαντάζεστε ένα βαριετέ; Η Ακρόπολη είναι πάντα ένα μυστήριο. Κι ο Λυκαβηττός δεν πάλιωσε ποτέ!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Φοίβος Δεληβοριάς σταμάτησε να φαντάζεται τα παλιά αναψυκτήρια και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα, κάτω απ’την Ακρόπολη. Ένα σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή, με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς, ντιζέζ, διαγωνισμούς και εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και του stand-up comedy. Όλο το δυναμικό ταλέντου μιας σύγχρονης λαϊκής πολυκατοικίας, μαζεμένο σε μια τεχνικολόρ ταράτσα στο Γκάζι.

Φέτος, λοιπόν, που το καλοκαιράκι ετοιμάζεται να πάρει ξανά την εκδίκησή του, ο Φοίβος ξαναστήνει τις γιρλάντες και τα σημαιάκια του, καλεί καλλιτέχνες του τραγουδιού, του θεάτρου και της όρθιας κωμωδίας και με μιαν ανανεωμένη ομάδα, αλλά και έναν επαναδιαμορφωμένο χώρο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος.

Πρόγραμμα των μουσικών παραστάσεων του Ιουλίου:
Πέμπτη 5 & Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018
LADY SINGS THE BLUES
ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ - Χριστίνα Μαξούρη - Stand up comedy: Θωμάς Ζάμπρας

Τετάρτη 11 & Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018
ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΔΕΣ
(Έρημα κορμιά στην Ταράτσα)
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ - Πέτρος Μάλαμας - Stand up comedy : Δημήτρης Δημόπουλος

Τετάρτη 18 & Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018
ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
(Σινεμασκόπ)
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ – Xρήστος Γεροντίδης-Κώστας Μπουγιώτης- Stand up: Διονύσης Ατζαράκης

Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018
ΤΙ ΝΕΑ ΨΙΨΙΝΑ
(Σαμποτάζ στην Ταράτσα)
ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - Γιάννης Παλαμίδας – Sissi Rada - Stand up: Θωμάς Ζάμπρας

Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς από κοντά αυτό το μουσικό πολυθέαμα μπείτε εδώ και λάβετε μέρος στην κλήρωση των διπλών προσκλήσεων. Ο διαγωνισμός που αφορά στις μουσικές παραστάσεις Τετάρτη 18/7 & Πέμπτη 19/6 ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 16/7 στις 12:00. Καλή επιτυχία σε όλους!

- Υπάρχει και ο διαγωνισμός για τον "Επισκέπτη της Δευτέρας". Όλες οι Δευτέρες του Ιουλίου ανήκουν στον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ, που έφτιαξε ένα πρόγραμμα ειδικά για την «ΤΑΡΑΤΣΑ» .
Γράψτε το σχόλιο σας...