Σπάχια: «Τα πάντα για τη νίκη»

Αισιόδοξος πως η Φενέρμπαχτσε μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Νέβεν Σπάχια.

Αισιόδοξος πως η Φενέρμπαχτσε μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Νέβεν Σπάχια. Ο τεχνικός του τουρκικού συλλόγου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του  θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να πανηγυρίσουν  τη νίκη.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, παρόλο που το μπάτζετ τους δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε. Ωστόσο, είναι συνεπείς και έχουν μεγάλη ποιότητα. Κάθε παιχνίδι στο TOP 16 της Ευρωλίγκας είναι σημαντικό για εμάς, είναι προκριματικός. Σήμερα, θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ κόντρα στον Παναθηναϊκό, απ’ ότι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νέβεν Σπάχια.

Από την πλευρά του, ο Μιρσάντ Τουρκσάν ανέφερε: «Παίζουμε κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλους παίκτες και μεγάλο προπονητή. Θέλουμε να πάρουμε την εντός έδρας νίκη και να αποκτήσουμε πλεονέκτημα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τη νίκη, ώστε να τερματίσουμε το πρώτο μισό του TOP 16, σε θέση ισχύος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.