Υπολογίζει στον Βάργκας ο Πογιέτ

Στην ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθεί ο Ρόναλντ Βάργκας, στο επικείμενο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα, που αντιμετώπιζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στην ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθεί ο Ρόναλντ Βάργκας, στο επικείμενο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα, που αντιμετώπιζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός της Ένωσης αναμένεται να ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή της Ένωσης, λόγω των απουσιών, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας.

Ο Ουρουγανός τεχνικός φέρεται να μην έχει αποφασίσει ακόμα το αν θα διατηρήσει το 4-3-3 ή αν θα προτιμήσει για το συγκεκριμένο ματς το 4-4-2. Όλα δείχνουν πως ο τεχνικός της ΑΕΚ θα προτιμήσει να μην αλλάξει σύστημα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα χρησιμοποιήσει το 4-3-3. Αν συμβεί αυτό, τότε η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπαρόχα στην εστία και τους Άρθο και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ντίντανκ και Μπακάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες, Γιόχανσον και Βάργκας να αποτελούν την τριπλέτα της μεσαίας γραμμής και τους Μπαρμπόσα, Αραβίδη και Πέκχαρτ να αποτελούν την τριάδα της επιθετικής γραμμής Ο Πογιέτ θέλει από τους παίκτες του μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να αυξηθεί η διαφορά της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό και να τονωθεί η ψυχολογία των παικτών του, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» υπολογίζουν πως στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν περισσότεροι από 30 χιλιάδες φίλαθλοι, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.